Cemal Özdemir;CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığı,Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı

Cemal Özdemir;CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığı,Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

CHP’de çeşitli kadrolarda görev alan,İstanbul eski İl Başkanı Cemal Özdemir Eyüpsultan Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı aday adayı Cemal Özdemir’in adaylık açıklamasına CHP Eski Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Muharem Sarıgül,CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı aday adayları Saim Diken,Mustafa Tüysüz,Emel Bilenoğlu,Cahit Ataker’in araların da olduğu çok sayıda vatandaş katıldı.

Cemal Özdemir’in aday adaylık açıklamasını yaptığı toplantının açılış konuşmasını, CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Sinan Akçiçek yaptı.

Sinan Akçiçek Konuşmasında şu ifadelere yer verdi.

Sevgili CHP’nin vefakar örgütü,STK Sivil Toplum Kuruluşlarımızın değerli temsilcileri,Basınımızın değerli temsilcileri bu gün burada partimizin çeşitli kademelerin de görev yapmış Eski CHP İstanbul İl Başkanımız Cemal Özdemir’in Eyüpsultan Belediye Başkanlığına aday adaylık açıklamasını yapacağız.
Hepiniz hoş geldiniz onur verdiniz dedi.

Sinan Akçiçek başvuruların 26 Ekim’e kadar uzatıldığı belirterek, 2019 Mart seçimlerinde önce Eyüpsultan’da, sonra İstanbul’da ve sonrasında da Türkiye genelinde seçimi kazanacaklarını belirterek sözü Cemal Özdemir’e verdi.

Cemal Özdemir yaptığı konumada şunları kaydetti:

” Aday adaylığım şahsi isteklerden kaynaklanmadı. Bir grup arkadaşım, Eyüp’te seçim nasıl kazanılabilir gibi bir araştırma yapıyorlardı. Ben de dahil oldum. Araştırdık, bazı hatalar gördük. Eyüp’te seçimi kazanmanın yolunun yerel aday olduğunu gördük. Örgüt bütünlüğü ile seçimi kazanabileceğimizi gördük ve bana bu görevi verdiler. daha doğrusu tebliğ ettiler. Kabul ettim, Eyüp belediye başkan aday adayı olarak karşınızdayım. ” diye konuştu.

İttifak gerekli

Cemal Özdemir seçimlerde mutlaka ittifak yapılması gerektiğini vurgulayarak, sözlerine şöyle devam etti:” Ön seçim talep etmekteyim. Ancak belediye meclis üyeliğinde ittifaka ihtiyaç var. Tabanda mutlaka ittifaka ihtiyaç var. Cemal Özdemir kimdir diye soracak olursanız; 1956 Sivas doğumluyum, evliyim 2 çocuk Babasıyım dedi.

Elektrik mühendisiyim. 7 yıldır Eyüp Göktürk’te ikamet etmekteyim. 1988’de Beşiktaş’ta SHP üyesi oldum. İlçe başkanlığı yaptım. 2001’de CHP’den ilçe başkanlığı ve sonrasında da İstanbul İl Başkanlığı yaptım” dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir