ADD-Atatükçü Düşünce Derneği Eyüp Şubesi; Geleneksel kahvaltıda, üyeleri ile buluştu.

ADD-Atatükçü Düşünce Derneği Eyüp Şubesi; Geneleksel kahvaltıda üyeleri ile buluştu…

Atatürkçü Düşünce Derneği Eyüpsultan Şubesi Üyeleri ile geleneksel kahvaltı toplantısın da üyeleri ile buluştuğu toplantının sunuculuğunu Aysun Esina yaptı.

Toplantıya ÇKD-Çağdaş Kadınlar Derneği Genel Başkanı Sakine Sayar,CHP Eski Trabzon Milletvekili ve Parti meclis üyesi Haluk Pekşen’in adaralrın da olduğu çok sayıda davetli katıldı.

Aysun Esina yapmış olduğu açılış konuşmasın da şu ifadelere yer verirken okuduğu şiirlerle de toplantıya renk kattı…



Aysun Esine Konuşmasın da ;

Çağdaş,Laik,Demokratik Türkiye’nin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün düşüncelerini yaşatmak ve hedeflerine varmak için kurulan Derneğimiz ADD’nin geleneksel kahvaltılı toplantısına hoş geldiniz onur verdiniz dedi.

Toplantıda Andımız katılımcılar tarafından Aysun Esina’nın yönetimin de hep bir ağızdan okundu,Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları,demokrasi şehitleri anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal marşı okundu.



Sunucu Aysun Esina kürsüye ADD eski şube Başkanı Tahsin Ilgar’ı konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet etti.


Tahsin Ilğar konuşmasın da şu ifadelere yer verdi ;

Çok değerli ATATÜRK dostları geleneksel kahvaltılı toplantımıza hoş geldiniz onur verdiniz dedi.

Tahsin Ilgar konuşmasının devamın da ;

Sevgili Atatürk dostları Şube Başkanımızın Hasan Hüseyin Kapılı’nın sağlık sorunları sebebi ile aramızda olmaması nedeni ile arkadaşlarımız bu konuşmayı benim yapmamı istediler bu onurlu görevi severek kabul ettim Şube Başkanımıza acil şifalar diliyorum tez zaman da iyileşip aramızda olacaktır dedi.

Değerli Atatürk dostları aramızdan ebediyete uğurladığımız can dostlarımızı bir kez daha saygıyla,sevgiyle anıyorum dedi.

Tahsin Ilgar Konuşmasın da; 29 Ekim 2018 Pazartesi günü yapacakları Fener Alayı yürüyüşüne tüm Atatürk ve Cumhuriyet sevdalılarını davet ediyoruz ve bekliyoruz dedi.

21.10.2018 Pazar günü Saat 10.00 da ADD’nin düzenlediği üyeleri ile Kahvaltıda buluşma toplantısına CHP Eski Trabzon Milletvekili ve CHP Parti meclisi Üyesi Haluk Pekşen de katıldı.

”Haluk Pekşen Konuşmasın da şu ifadelere yer verdi”

”Kimse Amacının Önüne Geçmemeli”

Amacının önüne geçip de kibir’e kapılıp bencillik başladı mı orada her şey biter ve çürüme başlar dedi

Her başımız sıkıştığın da Atatürk’e sığınamayız aklı ve bilimi kullanmalıyız orada ihtiyacımız olan her şey var dedi.

Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı aydınlanma yolundan yürüyüp aklımızı ve bilimi rehber edindiğimizde üstesinden gelemeyeceğimiz hiç bir şey yoktur yeter ki rehberi ve ışığı görelim dedi.

Çok değerli Atatürk ve Cumhuriyet dostları Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk bizlere önemli saydığı iki eserini emanet etti biri Türkiye Cumhuriyeti diğeri de CHP,öyle herkesin dediği gibi büyük hamaset ile anlattıkları CHP savaş meydanların da kurulmadı CHP aklın ve bilimin buluştuğu büyük bir öngörü ile kuruldu burada ki amaçlanan şey ve hedef aydınlanma devriminin tamamlanması idi.

İşte CHP’sini kurulmasının en büyük amacı ve hedefi buydu onun için de Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk bu iki değer verdiği kurumu Türkiye Cumhuriyetini ve CHP’sini Türk gençliğine emanet etti,Nutuk’u okumalısınız Atatürk’ün gençliğe hitabesini okumalısınız orada ihtiyacınız olan her şey var bunların gereğini yerine getirdiğimiz de hem aklımızı kullanmış olacağız hemde bilimsel olarak çözümleri bulmuş olacağız dedi.




Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir