Cahit Ataker Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajı

 

 

 

 

 

 

 

 

Cahit Ataker

Cahit Ataker Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajı

Değerli Eyüplüler,

Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde milletimizden alınan güçle kurulan ve büyük Türk milletinin yaşamında anlamlı bir yeri olan çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin 90. kuruluş yıldönümüne sevinç ve coşku içerisinde ulaşmış bulunuyoruz.
Gururla kutladığımız Cumhuriyetimizin 90. yıldönümünde, Atatürk’ün Türk gençliğine ve Türk milletine en büyük emaneti olan Cumhuriyeti ve Cumhuriyetin tüm kurumlarını, birlik ve beraberlik içinde korumanın azmi ve kararlılığı içinde olduğumuzu bir kez daha ifade etmek isterim.

Çağdaş, demokratik, laik ve sosyal hukuk devletini yaşatmanın yolunun, Atatürk’ün ilke ve inkılâplarının ışığında çok çalışmaktan; birlik ve beraberliğimizi korumaktan geçtiğini her zaman hatırlamalıyız.

 

Ülkemiz insanlarının çağdaş dünya ile bütünleşmesinin ve uygarlığın tüm nimetlerinden en üst düzeyde yararlanması yolunun da yine Cumhuriyet şemsiyesi altında kenetlenerek çok çalışmaktan geçeceği asla unutulmamalıdır.

 

Bu duygularla, Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 90. yılını kutluyor, cumhuriyet coşkusunu yüreğinde yaşayan tüm vatandaşlarımıza en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

Cahit Ataker

CHP Eyüp Belediye Başkan Aday Adayı

 

 

 

 

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir