BBP Eyüp’te seçime iddialı hazırlanıyor

Example HTML page

bbp

bbp (1)

bbp (2)

Dursun Kılıç

EYÜP-Büyük birlik partisi 30 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimler için iddialı hazırlanıyor. Eyüp belediye başkan adayını günler öncesinden belirleyen BBP Eyüp’te yaptığı çalışmalarla yerel seçimlere kitlendi.
Büyük birlik partisi Eyüp belediye başkan adayı olarak genç, dinamik ve başarılı işadamı Mustafa Tali’yi aday gösterdi. Uzun yılardır Eyüp’te yaşayan ve Eyüplü olan Mustafa Tali genç ve dinamik yapısıyla dikkat çekiyor.

BBP bayrağını belediyeye dikeceğiz

Troyka medya’ya Eyüp belediye başkan adaylığı ile ilgili değerlendirmede bulunan genç ve başarılı işadamı BBP olarak Eyüp’ün tüm mahallerinde hummalı yerel seçim çalışmaları yaptıklarını ifade ederek 30 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde BBP’nin bayrağını Eyüp belediyesin dikeceklerini kaydetti.
Tali, Merhum şehit genel başkanları Muhsin Yazıcıoğlunun emaneti olan büyük birlik partisini Eyüp’te her geçen gün daha çok kitlelerle buluşturduklarını ve bu yarışta BBP’in çok iddialı olduğunu dile getirerek sözlerini şöyle sürdürdü. ”Biz bu yerel seçimlerde gerek İstanbul il başkanlığımız gerekse ilçe başkanlığımızla birlikte Eyüp’ün 26 mahallesinde sokak, sokak yerel seçim çalışmalarını sürdürüyoruz ve inanıyoruz ki bu seçimde milletimiz Büyük birlik partisi diyecek çünkü biz alternatifiz şimdiye kadar denenmedik” dedi.
Öte yandan BBP Eyüp belediye başkan adayı Mustafa Tali ‘nin Troyka medya görüşmesinde BBP İstanbul il başkan yardımcısı Özden Polatgil ve BBP Eyüp ilk sıra belediye meclis üyesi adayı Ali Mazhar Kırda katılarak Belediye başkan adayları Mustafa Tali’nin Eyüp belediyesini kazacaklarına olan inançlarının tam olduklarını belirtiler.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir