Akşener’den Erdoğan’a yanıt: Gerçek zavallılık sürekli boş konuşmaktır

Example HTML page

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener kendisini hedef alan AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yanıt vererek, “Zavallılık, gideceğim diye atıp tutup, 8 yıldır Gazze’ye gidememektir. Gerçek zavallılık, gerekeni yapamayıp sürekli boş konuşmaktır” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ‘Netanyahu’ benzetmesi yaptığı AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisini hedef alan açıklamalarına yanıt verdi. Akşener, kendisine ‘zavallı’ diyen Erdoğan’a, “Zavallılık, gideceğim diye atıp tutup, 8 yıldır Gazze’ye gidememektir” yanıtını verdi.

Erdoğan, bugün Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’nde düzenlenen “Kütüphane Söyleşileri” programında gençlerle bir araya geldi.

Programda açıklamalarda bulunan Erdoğan, Akşener’i hedef göstererek, “Filistin dendiği zaman benim ciğerlerim adeta sese gelir ve o, Filistin’in haritadaki yerini bilmeyecek kadar zavallıdır. Benim İsrail’in Başbakanı ile Davos’ta bir maceram oldu. Davos’ta o zamanki İsrail Başbakanına verdiğim cevabı tüm dünya biliyor. 40 yıllık siyasi hayatı bunlarla mücadele ede ede geçmiş olan bir Erdoğan’a sen bunu söyleyemezsin, bu senin ne haddinedir ne de sana böyle bir fırsatı kimse vermez. Netanyahu hiçbir zaman bizim dostumuz olmamıştır, olmayacaktır. Netanyahu’ya karşı bugüne kadar verdiğimiz mücadeleyi bundan sonra da vererek yolumuza devam edeceğiz” demişti.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Akşener, Erdoğana yanıt vererek, şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Zavallılık, gideceğim diye atıp tutup, 8 yıldır Gazze’ye gidememektir. Zavallılık, İsrail’e esip gürleyip, Çin’e karşı boyun bükmektir. Zavallılık, siyonist madalyasını boynunda gururla taşımaktır. Gerçek zavallılık, gerekeni yapamayıp sürekli boş konuşmaktır.”

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir