Akıllı Telefonlarda Dosya ve Klasör Gizleme

Example HTML page

Akıllı Telefonlarda Dosya ve Klasör Gizleme

Belirli fotoğrafların, videoların ya da dosyaların kimse tarafından görünmemesi adına akıllı telefonlarda dosya ve klasör gizleme özelliğinin bilinmesi gerekmektedir. Güvenilir ve de sadece sizin görebileceğiniz şekilde klasörleri gizlemek adına her zaman için önlem almak önemli olmaktadır. Bunun için birçok uygulama ve program yer almakla birlikte telefona bunların indirilmesi ile istediğiniz içerikleri gizleyebilirsiniz.

Akıllı Telefonlarda Dosya ve Klasör Gizleme

Android’de Dosya Nasıl Gizlenir?

Günümüzde bütün Android cihazlarda dosya gezgini adı verilmekte olan File Explorer aracı bulunmaktadır. Bu sayede Android’de dosya nasıl gizlenir? Sorusuna da cevap alınmış olmaktadır. Bu araç ile dosyaların ya da klasörün bir noktadan başka bir noktaya taşınabilmesi mümkündür. Hatta bunları gruplandırarak da organize edebilir ve telefonunuzu düzenleyebilirsiniz. Eğer böyle bir araç telefonunuzda bulunmamaktaysa ES dosya yöneticisi gibi çözümler kullanılabilmektedir.

Bu dosya yöneticisini indirerek çalıştırmaya başlayabilirsiniz. Daha sonra gizlemek istediğiniz dosya ya da klasörü ekranda bulmalısınız. Dosya ya da klasörü seçerek yeniden isimlendirme seçilebilir. Daha sonra ise adının başına bir nokta işareti koyularak işlem tamamlanmış demektir. Gizlenmiş olan dosyanın tekrar görünmesini sağlamak için de dosya gezgininden gizli dosyaları göster seçeneğini işaretlemek yeterli olmaktadır. Gizli dosyaları nasıl görebilirim? Sorusu için bunu yapmak işinizi kolaylaştırmaktadır.

Iphone Dosya Gizleme Nasıl Yapılır?

Bir albümde ya da arşivde yer almakta olan video, fotoğraf gibi içerikleri gizlemek adına Iphone dosya gizleme nasıl yapılır? Sorusunun yanıtını almak önemlidir. Bunun için ise basit bir yöntem bulunmakta ve bu adımları izlemeniz yeterlidir. İlk olarak gizlemek istediğiniz unsuru seçerek parmağınızı ekranda sürüklemelisiniz. Daha sonra gizlemek istediğiniz öğeler seçilerek karşınıza çıkan simgeye dokunmalı ve gizleye dokunmalısınız.

Akıllı Telefonlarda Dosya ve Klasör Gizleme

Aynı zamanda gizlediğiniz dosyaları tekrar görmek adına ayarlar kısmından fotoğraflara giderek parola kullanın kısmını kapatmalısınız. Tüm bunlar akıllı telefonlar için geçerli olmakta ve dosya ya da klasör gizleme konusunda kişilere yardımcı olmaktadır. Basit adımlar ve yöntemler sayesinde istediğiniz şeyleri gizleyebilir ve sadece kendinizin görmesini sağlayabilirsiniz. Bu sayede akıllı telefonlarda dosya ve klasör gizleme konusunda neler yapılacağı bilinmiş olur.

iPhone’da klasörleri gizlemenin yerleşik bir yolu yoktur, ancak birkaç geçici çözüm vardır.

birbiral.com cep telefonu haberleri le mobil dünyasına katkı sunar.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir