ADEF Genel Başkanı Saim DİKEN’den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

ADEF Genel Başkanı Saim DİKEN’den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

ADEF Genel Başkanı Saim Diken Büyük Taarruz’un 98 yılında 30 Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Saim Diken yayınlamış olduğu mesajında ; #BüyükTaarruz‘un yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, canları ve kanlarıyla vatan topraklarını bizlere emanet eden Aziz Şehitlerimizi, Gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum dedi.

Sevgili yurttaşlarımız:

Kahraman atalarımızdan aldığımız güçle, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği çağdaş uygarlık yolunda kararlı bir şekilde ilerlemek ve ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmak için birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle çalışacağız.

30 Ağustos 1922’de kazanılan büyük zafer, şanlı milletimizin eşsiz destanlarından biri olarak tarihteki yerini almıştır. Gazi Mustafa Kemal’in önderliğinde kazanılan ve kurtuluş savaşımızın başarıya ulaşmasında en önemli etken olan bu büyük zaferin ardında milletimizin istiklal ve hürriyet aşkı ile kahraman ordumuzun cesaret ve fedakarlığı vardır.

Bizlere bağımsızlığımızı armağan eden ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları şehitlerimizi saygı ile anıyor, Büyük Taarruz’un 98 yılında Tüm Ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir