ABD Başkonsolosu Eadeh’ten Beyoğlu Belediyesi’ne nezaket ziyareti

Example HTML page

ABD İstanbul Başkonsolosu Julie A. Eadeh, Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney’e nezaket ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

ABD İstanbul Başkonsolosu Julie A. Eadeh, Beyoğlu Belediyesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, Başkonsolos Eadeh’i makamında ağırladı.  Beyoğlu’nda olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Başkonsolos Eadeh, Başkan Güney’i tebrik ederek yeni görev süresinde başarılar diledi. Görüşmede, gelecek süreçte başta kültür-sanat olmak üzere eğitim ve çevre gibi konularda birlikte yapılabilecek projelerin önemine de vurgu yapıldı.

“ÖNCE İSTANBUL’A SONRASINDA DA TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK”

Beyoğlu’nun içerisinde farklı dil, din, kültürden insanları barındıran bir ilçe olduğunu ifade eden Başkan Güney, ilçenin bu farklı, özgün kimliğini geleceğe taşıyacak bir yönetim anlayışında olmak istediğini vurguladı. Başkan Güney, önce İstanbul, sonrasında da Türkiye’ye örnek olacak şekilde sosyal belediyeciliğin öncülüğünü yapmak istediklerini söyledi.

“BEYOĞLU İSTANBUL’UN MİKRO SEVİYEDE YANSIMA BULMUŞ HALİ GİBİ”

Başkonsolos Eadeh da; Beyoğlu’nun mikro seviyede İstanbul’un yansıma bulmuş hali gibi olduğunu belirterek Başkan İnan Güney’den farklı dil, din, kültür, etnik farklılıklara saygı gösteren yaklaşımının devamını dilediğini belirtti.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir