4 büyük otobüs firması seferlere başlayacağı tarihi açıkladı

Normalleşme planı çerçevesinde Türkiye’nin 4 büyük otobüs firması seferlere başlayacakları tarihi açıkladı. Firmalar 4 Haziran’da tüm seferlerine başlayacak

Koronavirüs tedbirleri kapsamında bir süre önce durdurulan otobüs seferleri sınırlı sayıda olmak üzere şehirler arası seyahat belgesi olan yurttaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

Normalleşme planı çerçevesinde Türkiye’nin 4 büyük otobüs firması tarafından yapılan açıklamada otobüs seferlerinin başlayacağı tarihler duyuruldu. Firmalar 4 Haziran’da tüm seferlerine başlayacaklarını bildirdi. Pamukkale,Ulusoy, Metro ve Kamilkoç’tan yapılan açıklamada, “4 Haziran’da yola çıkıyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Öte yandan bilet satış işlemleri yolcuların Covid-19 ile ilgili durumlarını tetkik etmek amacıyla Sağlık Bakanlığı bilişim sistemleri veri tabanı üzerinden Hayat Eve Sığar (HES) koduyla gerçekleştirilecek. Giriş çıkış yasağı olan iller için ise “seyahat izin belgesi” alınması da gerekiyor.

28 Mayıs tarihinde AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilecek olan kabine toplantısında şehirler arası giriş çıkış yasaklarının ne zaman sona ereceği açıklanacak.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir