Beşiktaş'ta Öğretmen Günü Coşkusu

24 Kasım Öğretmenler Günü Beşiktaş’ta coşkuyla kutlandı. Beşiktaş Belediyesi’nin gelenekselleştirdiği “24 Kasım Öğretmenler Günü Yemeği”ne Beşiktaş’ta öğretmenlik yapan ve emekli olmuş 410 öğretmen katıldı. Beşiktaş Kaymakamı Sadettin Yücel, Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Çolak ve Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal da bu özel günde hazır bulundular. Dedeman Oteli’ndeki yemekte ENBE orkestrası sahne aldı.

Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal bu anlamlı gecede yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Çok zor mesleki koşullara rağmen, vazgeçmediğiniz özverinize ve eksiltmediğiniz sevginize minnettarız. Türkiye’nin geleceği olan çocuklarımızı ve gençlerimizi bir yandan bilgiyle donatıyor, diğer yandan da yetenek ve becerilerini keşfetmelerine yardımcı oluyorsunuz.

Biliyoruz ki biz yetişkinler bugün sahip olduğumuz doğru bir yaşam felsefesine, gerçek bir yol haritasına, ülke ve insan sevgisiyle dolu görev anlayışına sizlerin bilgileri ve yol göstermesiyle ulaştık! Büyük önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün “Öğretmenler, yeni nesil sizlerin eseri olacaktır” özdeyişinden çıkardığımız anlam da budur!”Dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir