2.OLAĞAN KONGRE’de İYİ PARTİ EYÜPSULTAN İLÇE BAŞKANI MEHMET HULUSİ SIVACI OLDU

Example HTML page

İYİ PARTİ Eyüpsultan İlçe Başkanlığı 2.Olağan Kongresi 09.08.2020 Pazar günü saat 11 de Eyüpsultan Kültür Merkezin de gerçekleştirildi.

Kongre Divan Başkanlığına Celalettin Akyol oy birliğiyle seçilirken İyi Parti 2 Olağan Kongresi oldukça hararetli çekişmeli dakikalar yaşandı.

İlker Kamil Faki ve Mehmet Hulusi Sıvacının yarıştığı kongrenin galibi 97 oy ile Mehmet Hulusi Sıvacı oldu . İlker Kamil Faki ise 92 oy alarak yarışı tamamladı.

İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Kongresini Millet ittifakı bileşenlerinden CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş, Millet İttifakı 2019 Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu,Belediye meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri de izledi.Diğer Yandan Sadet Partisi İlçe Başkanı Emre Usta Osmanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri de kongreyi izleyenler arasındaydı.

İYİ PARTİ Eyüpsultan İlçe Kongresine İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ve çok sayıda ilçe başkanı da katıldı.

Oy verme işleminin ardından sonuçların açıklanmasıyla Kongreyi Kazanan Mehmet Hulusi Sıvacı ve az farkla ikinci olan İlker Kamil Faki birlikte kongre üyelerini ve katılımcılarını selamladılar. Teşekkür konuşması yaptı.

Mehmet Hulusi sıvacı kongrenin kaybedeni kazananı yoktur Partimiz kazanmıştır yarın sabahtan itibaren İlker Kardeşimle birlikte yöneteceğiz yapacağımız çalışmalarla da Genel Başkanımız Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı İYİ Parti’mizi de iktidar yapacağız dedi.

Kısa bir teşekkür konuşması yapan İlker Kamil Faki de konuşmasın da Mehmet Hulusi Sıvacı ve çalışma arkadaşlarına başarılar dileyerek kendilerine her türlü katkıyı sağlayacaklarını ifade etti.

Yapılan teşekkür konuşmalarının ardından resim çektiren partililer ve davetlilerin ayrılmasıyla kongre sona erdi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir