100. Yılda 1919 Tane Meşale Yakılacak!

100. Yılda 1919 tane meşale yakılacak!

Eyüpspor 100. Yıl kutlamaları bu akşam saat 19:19’da başlayacak. 1919 yılında kurulan Eyüpsporumuzun100. Yıl etkinlikleri 1919 tane meşale yakılmasıyla başlayacak.

100. yıl kutlamaları tribün liderleri Yasin Akyüz ve Okan Şentürk öncülüğünde yapılacak. Taraftarlar adına kurulan 100. Yıl platformunu temsilen Yasin Akyüz, Okan Şentürk ve Uğur Bozdağ’dan oluşan heyet kutlama yürüyüşü için gerekli izinleri alarak hazırlıklarını tamamladı. Eyüpsultan Kaymakamlığı, Emniyet Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ile birebir görüşen heyet, yürüyüş ve yılboyu sürecek olan etkinliklerle ilgili olarak gazetemize bir açıklama yaptılar.

Konuyla ilgili olarak konuşan Uğur Bozdağ, “ Kortejin tertip ve düzenini sağlayacak arkadaşlara yardımcı olunması gerekiyor. Bugün tarihi bir şov yapacağız. Meşale yakacak taraftarlarımızın görevli arkadaşların uyarılarına dikkat etmelerini özenle rica ediyorum. Akşam 18:30’da tüm semt sevdalılarını statta bekliyoruz” dedi.

Eyüpsporlu taraftarlar ise yağan yağmur, soğuk hava bizleri durduramaz, Eyüpspor sevdası bizim olmazsa olmazımızdır. Hepimiz, bütün Eyüplüler kutlama yürüyüşümüzde buluşacağız” diye konuştular.

Kaynak Medya Haliç Gazetesi

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir