KAS-DER -FED Genel Kurulun’da ;Hüseyin Selami Çelebioğlu Yeniden Genel Başkan Seçildi

Example HTML page

Kas-Derfed olagan üstü konğresi (67)

 

Kas-Der-Fed Kastamonu Dernekler Federasyonu;

Olağan üstü genel Kurulunu 04.06.2016 Pazar günü Saat 10.00 da Eyüp İlçesi Şilahtarağa Mahallesi,Grant Haliç Restorant da nezih bir ortam da Kahvaltılı bir toplantı da gerçekleştirdi..

Yapılan Olağan Üstü Genel Kurul da Kas-Der-Fed Genel Başkanı Hüseyin Selemi Çelebioğlu tekrar Oy Birliği ile Genel Başkanlığa Seçildi.

Genel kurulun sunuşunu Teşkilatlanmadan sorumlu Memet Mamurun yaptı.

Genel Kurulun açılış konuşmasın da Kas.Der.Fed Genel Başkanı Hüseyin Selami Çelebioğlu Kastamonu sevdalısı olarak hizmet içicin çıkmış olduğumuz bu yolda bizleri yalnız bırakmayan tüm Kastamonlu hemşerilerime ve çalışma arkadaşlarıma dostlara teşekkür ederim dedi..

Hüseyin Selami Çelebioğlu konuşmasının devamın da;

Sevgili Kastamonlu hemşerilerim hepimiz biliyoruz ki çıkmış olduğumuz bu yol oldukça meşakkatli yorucu bir yol uzun zamandır çok çeşitli çalışmalara imza atan yönetim kurulu arkadaşlarımız yoruldu ve çalışmalarımız durağanlaşmaya başladı bu noktadan hareketle Federasyonumuzun yönetim yapısının dinamizmini koruması çalışmaları daha ileriye taşıması için yönetim değişikliği yapma ihtiyacı duyduk, bu gün burada bunun için sizlerle bir araya geldik bu değişikliğe birlik te karar vereceğiz dedi..

Çelebioğlu Yönetimimizi gençleştirdik daha hızlı koşma ihtiyacı hissettik böylece Kastamonu’ya hizmet edecek yeni geç arkadaşlarımızı da dahil ederek aynı zaman da genç  neslin önünü açmayı da hedefledik, hiç birimiz ilelebet bu görevi sonsuza dek götürme sansına sahip değiliz yeri ve zamanı geldiğin de bayrağı teslim edecek genç bir kuşağın tecrübe edinmesini ve teslim alması devamlılığını kendimize ilke edindik bu doğrultuda da çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Çıkmış olduğumuz bu yolda sözümüz vardı Kastamonu’yu Hak ettiği en iyi düzeye taşıyacağız demiştik çalışmalarımızı bu yönde devam ettiriyor dedi..

Bu güne kadar yapmış olduğumuz çalışmalar neticesin de arzu ettiğimiz en önemli konu da bir başarı henüz elde edemedik, fakat umudumuzu koruyoruz hedefimizden şaşmadan kararlı bir şekilde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Birlik konuşun da Kastamonu2ya hizmet aşkı taşıyan her kesimle kişilerle görüşüyoruz konuşuyoruz mutlaka gençleşen yeni kadromuzla bunu başaracağız genel kurulumuzun çalışmaların da başarılar dilerim diyerek sözlerini tamamladı..

 

Kas-Derfed olagan üstü konğresi (46)

Dilek ve Temenniler Bölümün de Söz Alan Özlem Kazancı Yapmış olduğu konuşmasın da ;

Uzun zamandır Bir üst Kurul olan Kas-Kon Kastamonu Konfederasyonun da Gençlik Kolların da uzun zamandır görev yaptığını arkadaşları ile birlikte bir çok sosyal projeye imza attıklarını başarı ile hayata geçirdiklerini söyledi..

Özlem Kazan Konuşmasının Devamın da ;
Kastamonu’ya hizmet etmiş tecrübe sahibi abilerimiz ve ablalarımızla gençlik Enerjimizi birleştirip düşünmüş olduğumuz birçok projeyi gerçekleştirmek istiyoruz diyerek sözlerini tamamladı.

Hüseyin Selami Çelebioğlu’nun Konuşmasının ardından Oy birliği ile Kongre divanı Başkanlığına  Mehmet Maranki, divan katipliğine ise Memet Mamur ve Ali Özdemir seçilerek divan da ki yerini aldı..

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından gündemdeki maddelerinin sırası ile görüşülmesine ve ibrasına başlandı. Maddeler okundu maddelere ihtiraz eden bulunmadı önceki yönetimin faaliyeti ve gelir gider tabloları ve tahmini bütçe oy birliği ile onaylandı..

Ayrıca Kongreye katılan delege ve dernek başkanlarından;

Kamil Ergin,Hamza Yılmaz,Memet,Uçankuş,Ali Tekin,Ayhan Ünal ,Konuklardan ise CHP Ataşehir ilçe Başkan yardımcısı Hatice Işık, AKP, Kağıthane Yönetim kurulu üyesi Zeynep Gökgöz birer temenni konuşması yaparak Genel kurul delegelerini selamladılar.

Daha sonraki Yapılan oylamada Tek liste Halinde Kongreye sunulan yönetim kurulu Katılan delegelerin oy birliğiyle seçildi.

Yönetim Kurulu Asil ve Yedek liste Şu isimlerden oluştu;

YÖNETİM KURULU ASİL LİSTE

HÜSEYİN SELAMİ ÇELEBİOĞLU

AHMET DAĞLI

ALİ ÖZDEMİR

ALİ RIZA YILDIRIM

BAYRAM MUT

EMRULLAH ÇALIK

FATMA KIRANOĞLU

HATİCE IŞIK

HÜSEYİN AYDİLEK

HÜSEYİN KARADENİZ

İBRAHİM TOPRAK

KAMİL ERGİN

  1. EVREN ERSİN

MEHMET MAMUR

MUSTAFA DİKMEN

ÖZGÜR CANDAR

ÖZLEM KAZAN

RAFETTİN AYVACI

YAŞAR KIMIL

ZEYNEP GÖKGÖZ

YÖNETİM KURULU YEDEK LİSTE

HÜSEYİN AYDIN

ÇİĞDEM KEŞKEKÇİ ÜNAL

İBRAHİM ŞAHİN

BAHADDİN GEDİK

MEHMET KARAKAYA

MUSTAFA KARACA

HAMZA YILMAZ

MUSTAFA  ERDEM

ENES GÜNEYLİ

ERSİN BULANIK

YUNUS SAVAŞ

ÇETİN METİN KARAKOÇ

ERDOĞAN GÜNEŞ

ERKAN ÖZSOY

HÜSAMETTİN TUĞCU

İDRİS YILMAZ

İLYAS CANDAROĞLU

MEHMET ÇENDİK

AHMET DEMİRCAN

NACİYE GÜNEŞ

DENETLEME KURULU ASİL LİSTE

YILMAZ KARAKOÇ

RAHMİ TOPÇU

AHMET KABACİN

DENETLEME KURULU YEDEK LİSTE

ORHAN TOKAT

MEHMET ADAK

KADİR ŞAHİN

Disiplin Kurulu Asil Liste

Hikmet Şahin

Mehmet Oburoğlu

Bayram Kulaçoğlu

Salim Ergin

Emrullah Aykın

Disiplin Kurulu Yedek Liste

Hasan Akkadıoğlu

Recep Ertürk

Ömer Keskin

Hüseyin Çetin Kaya

İbrahim Doğaner…

Haber Etkin ; Ramazan Yiğit /06.06

 

Kas-Derfed olagan üstü konğresi (58) Kas-Derfed olagan üstü konğresi (67) Kas-Derfed olagan üstü konğresi (6) Kas-Derfed olagan üstü konğresi (9) Kas-Derfed olagan üstü konğresi (12) Kas-Derfed olagan üstü konğresi (15) Kas-Derfed olagan üstü konğresi (23) Kas-Derfed olagan üstü konğresi (33) Kas-Derfed olagan üstü konğresi (43) Kas-Derfed olagan üstü konğresi (45) Kas-Derfed olagan üstü konğresi (46) Kas-Derfed olagan üstü konğresi (49) Kas-Derfed olagan üstü konğresi (51) Kas-Derfed olagan üstü konğresi (53)

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir