Ferzan Özer; Kazanana Kadar Çalışacağız

Example HTML page

Çalışmalarına ara vermeden devam eden Cumhuriyet Halk Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Ferzan Özer 30 Mart’a kadar hiç durmadan çalışacağız ve seçimi kazanacağız. 30 Marttan sonrada beş yıl boyunca Eyüpümüze hizmet edeceğiz diyerek yola çıktığını belirten CHP Belediye Başkan Adayı Ferzan Özer Çalışmalarına son hız devam ediyor.

stk1

stk2

Ferzan Özer; Kazanana Kadar Çalışacağız

Ferzan Özer; Kazanana Kadar Çalışacağız

STK’lardan Yoğun İlgi

Cumhuriyet Halk Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Ferzan Özer, Eyüp’te bulunan STK ve Derneklere Projeleri’ni tanıttı.
Çok sayıda STK ve Dernek temsilcisinin katıldığı toplantıda, kısaca başlıklar halinde proje sunumları yapıldı. Karşılıklı fikir alışverişi olarak geçen ve özellikle STK ’lar için düşünülen kampus ilgi odağı haline geldi.
CHP Eyüp Belediye Başkan Adayı Ferzan Özer, bu proje ile ilgili şunları söyledi; ‘‘Bu kampus içerisinde derneklerimizin faaliyetlerini gerçekleştirecek yerler olacak, gençlerimiz evlenirken, nişanlanırken, sünnet olurken, asker yolcularken, cenazesi olduğu zaman bu kampüsümüzü kullanabileceklerdir.Diyerek sözlerini bitirdi.Toplantı karşılıklı fikir alışverişi halinde devam edip dernek yöneticilerinin soru ve temennileri ile bitti.

kemer köy

kemer köyy

Özer; Eyüp’de Girilmedik Yer Kalmayacak

Proje anlatımları yapan ve daha çok vatandaşa giderek oy isteyen Cumhuriyet Halk Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Ferzan Özer çalışmaya doymuyor.
‘‘ Sıkmadık el Çalmadık kapı kalmayacak ’’ anlayışı ile yola çıkan ve tüm vatandaşların kapısına giden CHP Belediye Başkanı Ferzan Özer, bu geziler kapsamında Kemer Köy sitesine giderek burada projelerini anlattı.
Özer; Bu projelerimizi gerçekleştirebilmemiz için bize destek verip Eyüp’ de kazandırmanız gerekiyor. Sizlerin vereceği bu destekle Eyüp’ de Sosyal Demokrat Belediyeciliği getirmeliyiz. Bu seçimlerden sonra Genel Başkanımızı Başbakan yapabilelim. Diyerek sözlerini bitirdi.

köy

köy1
Özer’e Köylerde Destek Çığ Gibi Büyüyor

Cumhuriyet Halk Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Ferzan Özer, gezilerine yorulmadan devam ediyor.
Ekibi ile birlikte Eyüp’ün köylerine giden CHP Eyüp Belediye Başkan Adayı Ferzan Özer,
gittiği yerlere ekibi ile birlikte gidiyor. Köyleri gezerken özellikle yanında olan Göktürk Eski Belediye Başkanı ve Meclis üyesi Adayı Mustafa Gül, Ziraat Odası Başkanı Halit Anıtaş, Mimar Şamil Bedir ve Odayeri Köyünde yaşayan Seyit Çatalkaya ile birlikte köylere ziyarette bulunup onların sorunlarını dinledi.
CHP Belediye Başkan Adayı Ferzan Özer “ buralar daha önce köy olarak geçiyordu, şimdi sizi ilçeye bağlayıp mahalle haline getirdiler burada ufacık bir ahır dahi yapsanız yüklü miktarda vergi ödeyeceksiniz onların derdi sizi iyi yaşatmak için ilçeye bağlamak değil,onların derdi sizlerin bunlardan korkup buralardan kaçmanız çünkü 2B Arazilerini toplayan simsarlar buraları sizden ucuza alıp kendilerine rant kapısı açacak. Diyerek sözlerine devam eden Özer; bize önce Eyüp’te oy verin yereli kazanalım ardından genel seçimlerdede Genel Başkanımızı Başbakan yapıp buraların sorununu çözelim ama bu çözüm yalnız bizle değil sizle birlikte olacak. Diyerek sözlerini tamamladı.

silahtar

silahtar1

silahtarr
Silahtar’ da Kahve Toplantısında Coşku
Cumhuriyet Halk Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Ferzan Özer gezilerine hız kesmeden devam ediyor.
Silahtarağa mahallesinde kahve toplantısında ilgi oldukça yoğun oldu. Sokağa girdiğinde gençlerin Eyüp’e “Ferzan Başkan Gelecek” sloganları ile karşılanan CHP Belediye Başkan Adayı Ferzan Özer, seçim irtibat bürosunun önünden kalabalık bir grupla yürüyerek toplantının yapılacağı kahveye doğru geçti. Sokakta gidişi sırasında alkışlar eşliğinde kahveye giren Ferzan Özer, burada projelerini anlatarak destek istedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir