Eyüp HEPAR ‘dan davet tepkisi

Example HTML page

DSCF5015

DSCF5017

Dursun kılıç

EYÜP-Eyüp Hak ve Eşitlik parti Eyüp ilçe başkanı Eyüp Erkin Balikçı geçtiğimiz hafta Eyüp kaymakamlığınca düzenlenen güvenlik toplantısına Eyüp HEPAR’ın davet edilememesi ile ilgili ile bir basın toplantısı düzenledi. Eyüp HEPAR ilçe merkezinde düzenlenen basın toplantısında Balıkçı, Eyüp kaymakamlığınca tüm siyasi partiler davet edildiği halde HEPAR ‘ın böyle önemli bir toplantıya çağrılmamasına bir anlam veremediklerini ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü.

“Eyüp kaymakamı Ali Taşkın BALABAN’ın yapmış olduğu Eyüp te seçime hazırlık toplantısında tüm belediye başkan adaylarını ve siyasi parti ilçe başkanlarını bir araya getirdiği toplantıya ,Eyüp ün tek KADIN belediye başkan adayı olan HAK ve EŞİTLİK PARTİSİNDEN siyasi mücadele eden sn. Pınar ÇUHALI hanım ve Hak ve Eşitlik Partisi ilçe başkanı olarak şahsım davet edilmemiştir,Sn genel başkanımız Osman PAMUKOĞLUNA tüm yandaş ve korkak medya tarafından uygulanan AMBARGO demek ki EYÜP HEPAR’ a da uygulanmakta olduğunu görmekteyiz,ancak bizler her türlü engellemeye ve her türlü ayrımcılığa rağmen ATATÜRK ün çizdiği yolda TÜRK MİLLETİ ‘nin menfaatleri uğrunda mücadelemize devam edeceğimizi, zamanı geldiğinde halkımızın bize vereceği temsil ruhsatı ile tüm bu yandaşlığın,partizanlığın ve adamın adamı olma sevdasını bitireceğimizi,demokratik ve siyasal haklarımızı da kimseye ne çiğnettirmeyeceğimizi, nede kimseye değerinden fazla değer vermeyeceğimizi belirtmek isterim.
Her kurum ve kişiler şunu bilmek zorundadırlarki Partimizin ismini oluşturan HAK ve EŞİTLİK maalesef ülkemizde olmadığından, bu isim boşuna seçilmemiştir. Seçimlerin güvenli ve sağlıklı geçmesini isteyen kişi ve kurumlar Hak ve Eşitlik Partisi Eyüp İlçe Başkanlığına gereken ihtimam ve ehemmiyeti göstermek zorundadır çünkü Hak ve Eşitlik Partisi bir HALK HAREKETİ ve HALK’ ın ta kendisidir.
YAŞASIN VATAN YAŞASIN TÜRK MİLLETTİ.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir