Zülfü Çakar yarım kalan işimizi tamamlamak üzere meclis üyeliğine aday adayıyım

Example HTML page

CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi ve CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Zülfü Çakar, meclis üyeliğine aday adaylığı dosyasını Başkan Doğan Sarıtaş’a bir gurup partili ile birlikte teslim etti.

Zülfü Çakar’ın adaylık başvurusunda Belediye Başkanı Aday Adayları Emel Bilenoğlu, Dursun Bulut, Veli Güngör ve Belediye Meclis üyesi Sema Balcı Gençlik Kolu Başkanı Tolga Ustabaş, Meclis Üyesi aday adayları Av Burcu Mazıcıoğlu, Adem Sallabaş, Aydoğan Tuğlu, Murat İyice ve Fatma Duran da katıldılar.

Açıklamada kısa bir konuşma yapan Başkan Doğan Sarıtaş; kıymetli arkadaşlar yoğun bir başvuru süreci yaşadık ilginin yoğun olması bizleri oldukça mutlu ediyor. Her zaman olduğu gibi umut yine partimizde 13. Belediye Başkanı Aday adayı ve 71. Meclis üyesi aday adayı başvurusu aldık İstanbul’u da Eyüpsultan’ı da kazanacağız. Bu günde Zülfü Çakar arkadaşımız başvurusunu yaptı Kendisi aynı zamanda Meclis Üyemiz ve Grup Başkanvekilimiz kendisine başarılar diliyorum dedi.

Zülfü Çakar’da yapmış olduğu Adaylık açıklaması ve teşekkür konuşmasında; Saygıdeğer başkanım, değerli yol arkadaşlarım bu sizlerin de katılımıyla bir adaylık açıklamasına dönüştü. Aslında dosyamı teslim edecektim katılarak beni onurlandırdığınız için hepinize çok teşekkür ederim. 2019 yılında yarım kalan Eyüpsultanda iktidar mücadelesini tamamlamak üzere yeniden belediye meclis üyeliğine aday adayı başvurumu gerçekleştirdim.

Görev yapmış olduğum 5 yıllık meclis üyeliği döneminde mümkün mertebe 28 mahallede vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmeye çalıştım. Bu günde burada bu göreve devam etmek için başvurumu gerçekleştirdim tabi ki bunun takdiri partimin yetkili kurumları bu görevi bana verirlerse partimin iktidar olması için var gücümle çalışacağıma kimsenin şüphesi olmasın.

Diğer aday adayı arkadaşlarıma çıktıkları yolda başarılar dilerim. Buraya gelerek beni onurlandırdığınız için hepiniz tekrardan çok teşekkür ederim dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir