Zafere yakın olan Biden’ın evinin üstünde kuş uçurtulmuyor!

Example HTML page

Demokrat aday Biden her geçen saniye ABD başkanlığına doğru ilerliyor. Kritik eyaletlerden Georgia ve Pensilvanya’da önde götüren Biden’ın evinin üstünde geçici uçuş kısıtlamaları getirildi.

Demokrat aday Biden her geçen saniye ABD başkanlığına doğru ilerliyor. Kritik eyaletlerden Georgia, Neveda, Arizona, Michagan, New Hampshire, Wisconsin ve Pensilvanya’da önde götüren Biden’ın evinin üstünde geçici uçuş kısıtlamaları getirildi.

GİZLİ SERVİS KUŞ UÇURTMUYOR

ABD Gizli Servisi tarafından alınan karara göre Joe Biden aday olduğundan bu yana evinin çevresinde bir mil çaplı Geçici Uçuş Kısıtlaması getirildi. Ancak Biden 4 Kasımdan itibaren seçimi önde götürmesinin ardından bu karar 3 mile kadar genişletildi. Bu karar en az 11 Kasım’a kadar geçerli olması bekleniyor. Joe Biden’in başkanlığının kesinleşmesi durumunda ABD Gizli Servisi’nin daha geniş çaplı bir güvenlik ağı oluşturacağı kesin gözüyle bakılıyor.

YASAĞI İHLAL EDENE 12 AY HAPİS

terör saldırıları ve suikast girişimlerinin önlenmesi amacıyla alınan tedbirler kapsamında uçuş yasağını ihlal edenlere ağır cezalar veriliyor. İhlali gerçekleştiren pilotlar; lisanslarının askıya alınması veya iptal edilmesinin yanı sıra 12 aya kadar federal hapis cezası ve 100 bin Dolar para cezası ile karşı karşıya kalabilirler.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir