Türkiye Cumhuriyeti Eyüpsultan Kaymakamlığı ”Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı” başladı

Example HTML page

Bağımlılıkla Mücadele Yüksek Kurulunun kararları doğrultusunda toplum katılımı ile birlikte ihtiyaçların doğru şekilde tespit edilmesi amacıyla Sayın Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara Başkanlığında 7-8 Nisan 2022 tarihlerinde saat 09:00 ve 15:00  arasında Ben Olsaydım etiketi ile bağımlılık çalıştayı başladı.

Açılış konuşmasını Eyüpsultan İlçe Sağlık Müdürü Şeyma Hallaç’ın yaptığı Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı’na  Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, Eyüpsultan İlçe Jandarma Komutanı Zeki Gülter, Eüypsultan İlçe Nüfus Müdürü Makbule Fırat, Eyüpsultan İlçe Spor Müdürü Selatin Temiz, Eyüpsultan İlçe Tarım Müdürü Fatih İke, Sosyal Hizmetler Vakfı Başkanı İhsan Baydemir, Yazı işleri Müdürü Ünal Şimşek, Mahalle Muhtarları STK’lar katıldı.

Eyüpsultan İlçe Sağlık Müdürü Şeyma Hallaç’nın açılış konuşmasının ardından konuşmasını yapan Eyüpsultan Kaymakanı İhsan Kara Bağımlılık öyle bir şey haline geldi ki çok faklı hal almaya başladı ifadesinde bulundu.

”BAĞIMLILIK ÇOK FARKLI HAL ALDI”

Kara Konuşmasının devamında kendisinin de liseli çocuk babası olduğunu onları izlediğinde bile bağımlılığın sadece madde bağımlılığı olmadığını rahatça görebiliyorum. Ellerindeki aygıta daldıklarında etrafının farkında bile değiller. Tamda bu noktada çok çeşitlenen bu bağımlılık ile mücadelede öncelikle biz ailelere büyük işler düşüyor.

Bu gün başladığımız yarında devam edecek Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayımızda ilgili masalar ayrı ayrı konuları ele alarak neler yapılabiliniri ortaya koyacaklardır. Biz bu çalışmaları çok önemsiyoruz. Bu çalışmalarda yapılacak tespitle bize Bağımlılıkla mücadele ederken yol gösterecektir. Tüm katılımcı paydaşlarımıza yapacakları bu çalışmalarda başarılar diliyorum ifadeleriyle sözlerini bitirdi.

Eyüpsultan İlçe Kaymakamı İhsan Kara’nın konuşmasının ardından Psikolog. Hacer Yüceltürk Şahin Eyüpsultan İlçesi ile ilgili bilgi paylaşarak yapılan çalışmalar hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

”PSİKOLOG HACER YÜCETÜRK ŞAHİN’İN SUNUMU”

Eyüpsultan İlçe Kaymakamlığı Başkanlığında yürütülen Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı 07.04.2022 Perşembe bugünden başlayan ve 08.04.2022 Saat 09.00 devam edip 15.00’da sona erecektir.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir