TOKDEF Başkanı İlhami Özel: Amacımız Tokat’ın temsil gücünü maksimum seviyeye çıkarmak

Example HTML page

Tokat İle Dernekler Federasyonu TOKDEF’in Milletvekili aday adayları ile 14 Mayıs seçim sürecine ilişkin istişare ve değerlendirme toplantıları devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde CHP İstanbul 1. bölge milletvekili aday adayları ile biraraya gelen TOKDEF yönetimi, bu hafta da CHP İstanbul 2. ve 3. bölge aday adayları ile toplandı. Tüm aday adaylarının hem kendilerini tanıtım hem de sürece ilişkin görüşlerini dile getirdiği programda konuşan TOKDEF Başkanı İlhami Özel, “Amacımız Tokat’ın temsil gücünü maksimum seviyeye çıkarmak” dedi.

TOKDEF’in CHP İstanbul 2. ve 3. bölge milletvekili aday adayları ile değerlendirme ve istişare programı Bahçelievler Diva Sahne Restoran’da gerçekleşti. Aynı zamanda İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı da olan Parti Meclisi Üyesi Hasan Efe Uyar’ın da katıldığı toplantıya; CHP’nin 2. ve 3. bölge aday adayları; Şerife Telci, Adem Çoban, Server Gökmen, İlyas Duman, Eda Kurt, Kadir Arıcı, Murat Bakır, Oktay Üstüner, Dilber Deryol Nacar, Ahmet Turanoğlu ve Gül Şen gibi isimler iştirak etti. CHP’nin Tokatlı mevcut milletvekili ve aday adayı Özgür Karabat ise İstanbul dışındaki programı nedeniyle katılamadığı toplantıya mesajla selamlarını iletti.

TOKDEF Başkanı İlhami Özel de yaptığı konuşmada; Tokatlı tüm aday adayları ile gurur duyduklarını kaydetti. Her aday adayına eşit mesafede olduklarını ifade eden Özel; “Her biriniz bizim için son derece kıymetlisiniz, değerlisiniz. TOKDEF olarak sizlerle bu toplantıları yapmamızın ana hedefi 14 Mayıs seçimleri sonrası parlamentoda oluşabilecek aritmetik düzende Tokat’ımızın maksimum seviyede temsil edilmesi için şimdiden neler yapmamız gerektiğine yönelik görüş ve düşüncelerinizi öğrenmeye yöneliktir. Bütün aday adayı arkadaşlarımızın son derece dolu, bilgili ve birikimli olduğunu görüyoruz. Her birinizin ülke ve millet için birbirinden üstü projeleri var. Hepinizin yolu açık olsun. TOKDEF olarak bu süreçte elbirliği ve dayanışma ile sesimizi daha büyük kitlelere duyurmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

TOKDEF Genel Sekreteri Veysel Sarar moderatörlüğünde devam eden toplantıda Tokatlı aday adayları tek tek söz alarak seçim sürecine ilişkin görüş, düşünce ve önerilerini paylaştılar.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir