Temel Karamollaoğlu Sadet Partisi Eyüpsultan Kongresin de konuştu…

Temel Karamollaoğlu: Türkiye’nin yaşanabilir bir ülke olması gerek…

Saadet Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresi, Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Saadet Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresi, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla Eyüpsultan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongrede İlker Çiftçi ilçe başkanlığı görevini Emre Ustaosmanoğlu’na devretti.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kongreye, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim, MÜSİDER Genel Başkanı Aslan Ateş, MİRASIMIZ Derneği Başkanı Muhammet Demirci, Sinoplu Milli Görüşçüler Organizasyonu (SİMGO) Başkanı Gökçen Göksal’ın yanı sıra Saadet Partisi İstanbul ilçe başkanları, CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş,CHP Eyüpsultan Kadın Kolu Başkanı Arzu Altunay,CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Güler Işıkcevahir,İYİ PARTİ Eyüpsultan İlçe Başkanı Yaşar Er,AKP Eyüpsultan İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Erence, ADEF Genel Başkanı Saim Diken,CHP 2014 Eyüpsultan Belediye Başkanı Adayı Ferzan Özer,CHP 2019 Eyüpsultan Belediye Başkanı Adayı Emel Bilenoğlu, CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Zülfü Çakar,CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Sözcüsü Mustafa Tüysüz, CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Ramazan Güven,İYİ Parti Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Nail Balkan, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda STK temsilcileri iştirak etti.

Kongrede konuşan Temel Karamollaoğlu, “Eğer bir ülkede adalet yoksa insanlar kendini emniyette hissedemez. Fikirleri olan, düşünen insanlar bu ülkedeki yanlışları düzeltmek istiyor ama bir bakıyorsunuz ki hain olarak ilan edilmiş.” dedi.

KUDÜS 70 YILDIR İŞGAL ALTINDA

Kongrede konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Milli Görüş’ün hedeflerini hatırlatarak, “Biz tüm insanlığın saadetini prensip olarak benimsemiş bir hareketiz. Bunu başarmak için önce kendi evimizi düzene sokmamız lazım. Bunun için de Türkiye’nin yaşanabilir bir ülke olması gerek. Vatandaşlarımızın mutlu mesut yaşaması gerek. Şu an dünyanın çoğu yerinde kan ve gözyaşı var. Maalesef bu kan ve gözyaşı çoğunlukla Müslüman coğrafyada var. Kudüs 70 yıldır işgal altında. Peki kendi ülkesinde yaşayamayan insanlar nereyi sığınak olarak görüyor? Kendi ülkesini o hale getiren batıl medeniyetlere gitmeyi umut ediyor.” ifadelerini kullandı.

“DEVLETİN DİNİ ADALETTİR”

Temel Karamollaoğlu, ahlaki değerlerimizin bugün maalesef erozyona uğradığını belirterek, “Eğer bir ülkede adalet yoksa insanlar kendini emniyette hissedemez. Fikirleri olan, düşünen insanlar bu ülkedeki yanlışları düzeltmek istiyor ama bir bakıyorsunuz ki hain olarak ilan edilmiş. Hz. Ömer, ‘Devletin dini adalettir’ demiş. Bundan dolayı biz bir numaralı mesele olarak adalet sorununu görüyoruz. Devlete hükmedenler, bir işi ehline vermek zorundadır. Ama siz ehil insanlara değil de, işleri kendi yakınlarınıza verirseniz olmaz. Bu manzara karşısında, ‘Allah akıl fikir versin’ demekten başka bir şey yapamıyoruz.” diye konuştu.

“MİLLİ GÖRÜŞ BU MİLLETİN RUH KÖKÜDÜR”

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim ise yaptığı konuşmada, İstanbul’un manevi fatihi Eyüp Sultan Hazretleri’ne misafir olduklarını belirterek, ”Bu kongrenin yaşanabilir bir Türkiye için, yeniden büyük bir Türkiye için bir başlangıç olmasını temenni ediyorum. Dünyanın bu kötü gidişine karşı ne yapılabilir sorusunu soranlara bu konge en büyük cevabı veriyor. Sorunların ancak Milli Görüş ile çözüme kavuşabileceğini bugün buradan bir defa daha haykırıyorsunuz. Çünkü Milli Görüş bu milletin ruh köküdür.” şeklinde konuştu.

YENİ BİR DÜNYA İÇİN BÜYÜK TÜRKİYE’NİN KURULMASI GEREK

Abdullah Sevim, “Merhum Erbakan Hocamızın bizlere işaret ettiği yeni bir dünya ancak çok çalışarak kurulur. İkinci Yalta Konferansı’nı yapmak için çalışanlar, ilk Yalta Konferansı’nı düzenleyenlerden daha çok çalışmalıdır. Biz İstanbulluyuz. Yeni bir dünya için, yeniden büyük Türkiye’nin kurulması gerekmektedir. Bunun da yolu İstanbul’dan geçmektedir” diyerek, İstanbul’un Türkiye ve dünya için önemine dikkat çekti.

“KAYNAKLARIMIZ İSRAF EDİLİYOR, YOLSUZLUK AYYUKA ÇIKTI”

Temel Karamollaoğlu, “Devlet yönetiminde en çok sorun yaşadığımız konulardan birisi de şeffaflığın olmamasıdır. Kaynaklarımız israf ediliyor, yolsuzluk ayyuka çıktı. Bu durum artık Türkiye’de kural haline geldi. Hesap sorulabilirlik ülkemizde yok. Kimse yetkililerden hesap soramıyor. Hesap soran insanlar da hain ilan ediliyor. Bizim her şeye itiraz ettiğimizi söylüyorlar. Biz iyi bir şey gördüğümüzde Allah razı olsun diyebiliyoruz. Başörtüsü sorunu vardı, bunu çözdüler, ‘Allah razı olsun’ dedik. İmam hatiplerin önünü açtılar, ‘Allah razı olsun’ dedik. Bir hava savunma ihtiyacımız vardı, Rusya’dan S-400 aldılar, ‘Allah razı olsun’ dedik. Ama bir yanlış görünce de söylemekle mükellefiz.” şeklinde konuştu.

HEPİMİZ BU ÜLKENİN EVLATLARIYIZ

Temel Karamollaoğlu, “Düşünen insanlar, fikir sahibi insanlar, yenilik arayan ve üreten insanlar yine o Batılı medeniyetlerden medet umuyor. Bugün ülkemizde yapılan bir ankette, yurt dışında iş bulma fırsatı olan insanların yüzde 49,5’i Türkiye’yi terk edeceğini beyan ediyor. İster iktidar, ister muhalefet olsun, hepimiz bu ülkenin evlatlarıyız. Kimse bu ülkenin aleyhinde mücadele etmiyor. O halde neden bir arada yaşayamıyoruz? Önce birbirimize saygı duyacağız. Ama bugün her farklı düşüneni hain olarak ilan ediyorlar.” dedi.

“EYÜPSULTAN’DA YENİDEN RÜZGÂR OLUP ESME ZAMANIDIR”

Saadet Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanı Emre Ustaosmanoğlu, “Milli Görüş davasında yarım asırı geride bıraktık. Başta merhum liderimiz Erbakan Hocamız olmak üzere, bu kutlu davayı bize miras bırakan herkesi rahmet ve şükranla anıyorum. Saadet Partili olmak zora tabi olmaktır. Saadet Partili olmak bu davada görev almak, atreşten gömlek giymektir. Saadet Partimize ilçe başkanı olmanın ne kadar önemli olduğunun farkındayım” diye konuştu. Emre Ustaosmanoğlu, “Eyüpsultan ile Mekke kardeştir. Eyüpsultan ile Medine kardeştir. Eyüpsultan ile esaret altındaki Kudüs kardeştir. Şimdi Eyüpsultan’da yeniden rüzgâr olup esmek zamanıdır. Yeniden Eyüpsultan’da şahlanma zamanıdır.” diyerek çalışmalarına hızla başlayacağını belirtti.

“ALLAH RIZASINDAN BAŞKA BİR GAYEMİZ OLMADI”

Saadet Partisi Eyüpsultan eski İlçe Başkanı İlker Çiftçi, yaptığı konuşmada, “Önce ahlak ve maneviyat diyerek, kınayıcının kınamasından korkmayarak Milli Görüş yolunda ilerlemeye devam eden Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun yanında hizmet etmek benim için çok önemliydi. Bizler kutlu bir beldedeyiz. Eyüp Sultan Hazretleri’nin dizinin dibindeyiz. Biz bilirkiz ki görev alınmaz, verilir. Dünyamız ateşe doğru giderken bizler, bize verilen görevi sonuna kadar yerine getiriyoruz. Kutlu davamızda yaz kış demeden benimle birlikte taşıyan kardeşlerime teşekkür ediyorum. Çalıştığım süre boyunca Allah rızasından başka bir gayem olmadı.” dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir