Taksim’deki patlamaya siyasilerden sert tepki

Example HTML page

Siyasi parti liderleri İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlamayla ilgili açıklamalarda bulundu.

İstanbul’un en kalabalık lokasyonlarından biri olan Taksim İstiklal Caddesi’nde patlama meydana geldi. Saldırıda 6 kişi hayatını kaybederken 81 kişi de yaralandı.

Siyasi parti liderleri, İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlamaya ilişkin şu mesajları paylaştı:

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu

İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun…

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal

İstiklâl Caddesi’nde gerçekleşen patlamada yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum. Umuyoruz ki Türkiye, yakın geçmişte acı ile tecrübe ettiği günleri ve anları bir kez daha yaşamaz!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce

İstiklal Caddesi’nde gerçekleşen patlama haberini üzüntüyle takip ediyorum. Patlamada hayatını kaybeden insanlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ

Taksim’deki İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlama sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Patlama sebebiyle Anadolu yakasındaki programımı iptal ederek, olayın olduğu bölgeye doğru yola çıktım.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

“İstiklal Caddesi’nde bir patlama meydana geldiğini ve can kayıplarının olduğunu üzüntüyle öğrendim. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Gelişmeleri endişeyle takip ediyoruz. Başımız sağ olsun…

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu

Başımız Sağ Olsun. İstanbul İstiklal Caddesi’nde yaşanan patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan

İstanbul’da İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum, yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Çok üzgünüm. Can kaybının artmamasını umut ediyorum.

HDP

Bugün İstanbul İstiklal caddesinde yaşanan ve şimdiye kadar 6 yurttaşımızın hayatını kaybetmesine 53 kişinin de yaralanmasına neden olan patlamadan dolayı derin acı ve üzüntü duyuyoruz. Üzüntümüz ve acımız büyük, hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar, halkımıza başsağlığı diliyoruz.

HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş 

Kim hangi amaçla ya da gerekçeyle yapmış olursa olsun, sivilleri hedef alan her saldırı hukuken, siyaseten, ahlâken ve vicdanen terördür. Asla kabul etmiyoruz. İstiklâl Caddesi’nde masum sivilleri açıkça hedef alan terör eylemini de lanetliyorum. Yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş

İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden yurttaşlarımız için çok üzgünüm. Yakınlarına baş sağlığı, yaralılara ise acil şifalar diliyorum. Güzel ülkemizde bir an önce barış içinde, huzurlu ve güvenli yaşayacağımız günlere kavuşmayı umuyorum.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir