Sultangazi’de Ak Parti’den Ciddi Kopuş

Example HTML page

Gelecek Partisi son zamanlarda gerçekleştirdiği üye katılımlarıyla dikkat çekiyor. Son olarak Sultangazi İlçe Başkanlığında gerçekleşen Üye Katılım Töreni ile üye katılımlarına bir yenisi daha eklendi.

Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı, Genel Merkez yöneticilerinin katılımıyla, İBB Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi’nde Üye Katılım Töreni gerçekleştirdi. Törende, Gelecek Partisi’ne siyaset ve çeşitli STK’larda özellikle de Ak Parti’de aktif görev yapmış önemli isimlerin katıldığı kaydedildi.

Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan gerçekleştirdiği konuşmasında, “Sultangazi dün olduğu gibi bugün de Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nu yalnız bırakmadı, bırakmıyor. Partimize geçtiğimiz aylarda 1000 kişiyi bulan bir katılım töreni daha gerçekleştirmiştik. Biz, Sultangazi’de ‘Gelecek’ umudunu büyütmeye kararlıyız” İfadelerini kullandı.

ÜYE KATILIM TÖRENLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Av. İsa Mesih Şahin ise, “Eylül ayında Sultanbeyli’de büyük bir miting gerçekleştirmiştik. Şimdi de, Sultangazi’de partimize katılımların olması milletimizin Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’na, ‘Gelecek’ kadrolarına olan güven ve inancın en net göstergesidir. Milletimizin bize yüklediği emanetin farkındayız ve inşallah titizlik, cesaret ve kararlılıkla bu emaneti taşımaya devam edeceğiz. Şunun bilgisini de aktarmak istiyorum ki; Sultangazi’de olduğu gibi yakın zamanda İstanbul’un pek çok farklı ilçesinde de üye katılım törenleri düzenleyeceğiz ” şeklinde konuştu.

Törenin ardından toplu hatıra fotoğrafı çektirildi ve partililer salondan ayrıldı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir