Silinen TikTok Videoları Nasıl Kurtarılır?

Example HTML page

Silinen TikTok Videoları Nasıl Kurtarılır?

TikTok’un artan popülaritesi nedeniyle, artan sayıda marka TikTok etkileyicileriyle işbirliği yapma isteği gösteriyor. Yani, eğer bir etki iseniz, onlar tarafından yaklaşılma olasılığınız yüksektir.

İster marka ortaklığı arıyor olun, ister TikTok videolarınıza çok sayıda beğeni ve yorum alan büyük bir hayran kitlesine sahip olmanın tadını çıkarın, kaçınılmaz olana hazır olmalısınız.

Ya güzel bir günde yanlışlıkla TikTok videolarınızı sildiyseniz?

Şimdi, TikTok videolarınızı kaybetmenin sefaleti üzerinde durmadan önce, silinen TikTok videolarınızı geri almanıza yardımcı olabilecek aşağıda tartışılan yöntemlere göz atın.

Yöntem 1 – Varsa, Silinen TikTok Videolarını Yedekten Geri Yükleyin

Silinen TikTok videoları için bakmanız gereken ilk yer yedeklemedir. Açık görünebilir, ancak genellikle yedekleme dosyalarını kontrol etmeyi gözden kaçırırız. Muhtemelen telefonunuzu, videoları Android’in Google Fotoğraflar uygulaması veya iOS Fotoğraflar uygulaması gibi varsayılan fotoğraflar uygulamasına otomatik olarak yükleyecek şekilde ayarlamış olabilirsiniz.

Videolarınızı yedeklemediyseniz, silinen TikTok videolarını kurtarmak için bir sonraki yöntemi kullanmayı deneyin.

Skype’ın sohbetlerinizi arşivlediğini ve yerel olarak bilgisayarınızda sakladığını biliyor muydunuz (seçeneği etkinleştirirseniz)? Bu mesajları bilgisayarınızdan silseniz bile, veri kurtarma yazılımı tarafından kurtarılabilirler.

Yöntem 2 – TikTok’ta Beğendiğiniz Videoları Kurtarın

NOT: Bu yöntem sadece TikTok’ta beğendiğiniz videolarda çalışacaktır. Unutmayın, yalnızca Herkese Açık (herkes tarafından görülebilir) olarak ayarlanan videolar beğenilebilir. Özel videoları kurtaramazsınız.

TikTok’ta beğendiğiniz videoları geri yüklemek için şu adımları izleyin:

Adım 1 – TikTok uygulamanızı açın.

Adım 2 – Uygulamanızın sağ alt köşesinde bulunan kişi simgesine tıklayarak TikTok profilinizi açın.

Adım 3 – TikTok profilinizde bir “Kalp” simgesi göreceksiniz. TikTok’ta beğendiğiniz videoları açmak için ‘Kalp’ simgesini tıklayın.

Adım 4 – Açılan ekrandan silinen videoya tıklayın.

Adım 5 – Ardından, TikTok profil sayfanızın sağ üst köşesindeki üç noktaya  dokunun.

Adım 6 – ‘Videoyu kaydet’ seçeneğine tıklayın. Artık silinen TikTok videolarınızı cihazınızın galerisinde görebileceksiniz.

Yöntem 3 – Silinmiş TikTok Videolarını Kurtarmak için Yıldız Fotoğraf Kurtarma

TikTok videolarınızı bir SD karta kaydettiyseniz ve yanlışlıkla sildiyseniz, silinen videoları Stellar Fotoğraf Kurtarma’yı kullanarak kolayca kurtarabilirsiniz. Yazılım, fotoğraflar, videolar ve ses klibi dahil olmak üzere dijital multimedya dosyalarının SD kartlardan, Mikro SD kartlardan, Mini SD kartlardan vb. kurtarılmasına yardımcı olur.

Stellar Photo Recovery yazılımı, yanlışlıkla silme, bozulma, biçimlendirme veya erişilemeyen SD kartlar nedeniyle kaybolan her türlü videoyu kurtarır.

Stellar Fotoğraf Kurtarma Yazılımını Kullanarak SD Karttan Silinen Videoları Kurtarma Adımları

Bir uyarı: Olası üzerine yazma nedeniyle kalıcı veri kaybını ve video dosyasının bozulmasını önlemek için bir veri kaybı olayından (videonun silinmesi gibi) hemen sonra SD kartı kullanmayı bırakın.

Adım 1 : PC veya Mac’inizde Stellar Photo Recovery’nin deneme* sürümünü indirin, kurun ve başlatın.

Adım 2: Cep telefonunun hafıza kartını bilgisayarınıza bağlayın.

3. Adım: Stellar Photo Recovery yazılımını çalıştırın  .

4. Adım: “Bağlı Sürücüler” altında, kayıp videolarınızı kurtarmak istediğiniz SD kart birimini seçin ve Tara’yı tıklayın.

Adım 5: Tarama işlemi tamamlandığında, sol bölmede kurtarılabilir video dosyalarının bir listesi görüntülenir.

NOT : Gerekli TikTok videolarını listede bulamazsanız, ekranın alt kısmındaki geçiş anahtarını kullanarak Derin Tarama işlevine geçin.

Adım 7: Kurtarmanız gereken video dosyalarını seçin ve Kurtar’ı tıklayın .

Adım 8: Ardından, seçilen TikTok video dosyalarını kaydetmek için kaynak konum (SD kart) dışında istediğiniz konuma göz atın ve seçin.

Adım 9: Kaydet’e tıklayın . Tüm video dosyaları belirttiğiniz konuma kaydedilir.  

*Deneme sürümü, medyayı tarar ve kurtarılabilir tüm videoların önizlemesini gösterir. Etkinliğini tespit ettikten sonra, yazılımı etkinleştirerek kurtarılabilir dosyaları kaydedebilirsiniz.

Kaynak : https://www.stellarinfo.com/blog/how-to-recover-deleted-tiktok-videos/

fuarteknoloji.com telefon uygulama haberlerini sundu.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir