SHP 1989-1994 DÖNEMİ EYÜP BELEDİYE BAŞKANI YARDIMCISI VE 1994 BAŞKAN ADAYI HÜSEYİN DERİN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Example HTML page

Önceki gün vefat eden Eyüpsultan ve Bayrampaşa kamuoyunun yakından tanıdığı Yüksek Makine mühendisi iş ve siyaset insanı Hüseyin Derin son yolculuğuna sevenlerinin duaları ile Pir Sultan Abdal Cem Evi Alibeyköy de kılınan cenaze namazı ve alınan helalliğin ardından ebedi istirahat ahı olan Hasdal mezarlığında bulunan aile kabristanına oğlu Doğa Derin’in yanına uğurlandı.

HABER ETKİN/ HABER MERKEZİ

Hüseyin Derin 1989-1994 dönemin de SHP Eyüp Belediye Başkanı yardımcılığı görevinde bulundu. 1994 Yerel seçimlerinde Partisinin Eyüp Belediye Başkanı Adayı olarak yer aldı. Katıldığı yarışta Refah Partisinin Adayı Ahmet Genç’e karşın seçimi kaybetti.

SHP-CHP Birleşmesinin ardından 1999 Yerel Seçimlerinde CHP de Eyüp Belediye Başkanı Aday Adayı, Merhum Fikret Şimşek ile ön seçimde yarışan Hüseyin Derin 138’er oyla berabere sonuçlanan önseçim de CHP Genel Merkezi Merhum Fikret Şimşek’i Eyüp Belediye Adayı olarak belirlemiş idi.  

Merhum Hüseyin Derin’i uğurlamaya Kardeşleri Selim Derin, İbrahim Derin, Ali Derin, Kızı Meylin Derin’in ve aile ferleriyle birlikte CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş, CHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Hasan Mutlu, CHP İstanbul İl Başkan yardımcısı Güler Işıkcevahir, CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Yüksel Mansur Kılıç, CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyeleri Zülfü Çakar, Mustafa Tüysüz, Emine Çelik, Ramazan Güven, Binali Özgül, CHP 2014 Eyüp Belediye Başkanı Adayı Ferzan Özer, CHP 2019 Eyüpsultan Belediye Başkanı Adayı Emel Bilenoğlu, Aynı dönem Birlikte Eyüp Belediye Başkanlığında görev yaptıkları SHP Eyüp Belediye Meclis Üyesi ve Başkan Yardımcıları Aydın Çağan, Şevket Avcı, Zeynel Sağıroğlu, Tacettin Akın SHP Eyüp Belediye Meclis Üyesi Hasan Gerçek,

CHP Eyüpsultan İlçe Geçlik Kolu Başkanı Begüm İyice, CHP İstanbul İl Geçlik Kolu Başkan Yardımcısı Tolga Ustabaş, Önceki Dönem CHP Eyüp İlçe Başkanı Safi Karayalçın, Lütfü Gündündü, Önceki Dönem SHP İl Yönetim Kurulu Üyesi ve CHP Eyüp Belediye Meclis Üyesi Sükrettin Yıldırım, Önceki Dönem CHP Eyüp Belediye Meclis Üyeleri Bilal Karaca, Haydar Parlak, Hüseyin Bozkurt, Önceki dönem CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Önceki Dönem SHP İl Genel Meclis Üyeleri Nasip Büyükbaş, İsa Kılıç, Pir Sultan Abdal Güzeltepe Dayanışma derneği Başkanı Abuzer Çetinkaya, Güzeltepe Mahalle Muhtarı Ulaş Fidan, Karadolap Mahalle Muhtarı Filiz Karayutu,

5. Levent Mahalle Muhtar Adayı Hasan Çırabacak,  Önceki dönem Şişli ve Kağıthane İlçe Başkanı ve Kağıthane Belediye Başkanı Adayı Zeynel Öztürk Bölgemizin Sevilen İş ve Siyaset İnsanı Yusuf Başboğa ve Emin Atmaca, Bayram Çelik, Önceki Dönem İl Başkan Yardımcısı Av Muhterem Aktaş, Önceki Dönem DSP Eyüpsultan Belediye Başkanı adayı Ali Haydar Civan, çok sayıda CHP yöneticisi ve CHP’liler STK temsilcisi, sevenleri katıldı.

İşlerinin yoğunluğu ve önceden belirlenen programları nedeniyle Katılamayan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu Çelenk göndererek Derin Ailesinin üzüntüsünü paylaştı.

NOT: İSTANBUL İLİNE BAĞLI EYÜP İLÇESİ; 3 Kasım 2017 Tarihli ve 30229 Sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan, “19.10.2017 Tarih ve 7039 Sayılı Kanunun” 36. maddesi gereğince, İlçe adı “Eyüp” iken “Eyüpsultan” olarak değişmiştir. Yazıda kulanım da bu tarihsel sürece göre yer almıştır. bilginize…

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir