Sezen Cumhur Önal’dan, Özdemir Erdoğan’a tepki: Zeki Müren konusunda saçmaladı

Zeki Müren’in çocuklar üzerinde travma yarattığını iddia eden Özdemir Erdoğan’a tepki gösteren Sezen Cumhur Önal, “Zeki Müren konusunda saçmalamıştır” dedi.

Sezen Cumhur Önal’dan, Özdemir Erdoğan’a tepki: Zeki Müren konusunda saçmaladı

İktidara yakın müzisyen Özdemir Erdoğan, Zeki Müren ile ilgili daha önce de sarf ettiği sözleri bugün bir kez daha Posta gazetesindeki söyleşinde tekrar etti. Müren hakkında “İnsanlarımız onu küçük erkek çocuklarıyla birlikte televizyonda seyretti. Ve onu izleyen erkek çocuklar travmalar yaşadı” diyen Erdoğan’a sosyal medyada tepki yağdı.

Özdemir Erdoğan’a tepki gösterenlerden biri de Sezen Cumhur Önal oldu. Habertürk’e konuşan Önal, Erdoğan’ın Zeki Müren konusunda saçmaladığını belirterek şunları dile getirdi:

“ÖZDEMİR ERDOĞAN’I BEN MEŞHUR ETTİM”

“Özdemir Erdoğan’ı ben meşhur ettim ama nankör bir insandır. Meşhur ettiğim için de pişman değilim. Zeki Müren konusunda saçmalamıştır. Zeki Müren’i tanıyan, aktif çalıştığı döneme şahitlik eden biri olarak şunu net olarak söyleyebilirim ki erkek çocuklar üzerinde travma yaratmış olması söz konusu bile olamaz. İnsanların cinsel tercihleri konusunda nedenler başkadır. O nedenlerden biri asla ve asla Zeki Müren değildir. Şimdiki çocuklar ise Zeki Müren’i ne tanır ne de şarkılarını duyar.”

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir