Şebinkarahisarlılar’dan “tek vücut, tek yürek” mesajı…

Example HTML page

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Şebinkarahisar İş Adamları (ŞİYAD) Derneği Başkanı Bora Kılıç ve Yönetim Kurulu’nun ev sahipliğinde yapılan ‘Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği 2012 yılı 5. Kahvaltılı Bölge Divan Toplantısı’na katıldı.

Divan toplantısı ev sahibi olarak açılış konuşmasını yapan İş adamları Dernek Başkanı Bora Kılıç, yönetim kurulunu tanıtarak çıktığı kürsüde, Şebinkarahisar ve bölgemizin gelişimine katkı sağlamak için bütün sivil toplum kuruluşları ile beraber ''tek vücut, tek yürek'' olarak çalışmaya devam edeceğiz, ''az laf çok icraat, bizi izlemeye devam edin'' diyerek, katılımcılara teşekkür etti.

“Birliktelik ses getirir”

İstanbul Milletvekili Ünal Kacır, Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, Şebinkarahisar CHP İlçe Başkanı Oktay Alp, Şebinkarahisar Vakfı Başkanı Avni İşçan, Salih Kacır, Sarıyer Belediyesi meclis üyesi A.Erol Akkuş’un katıldığı toplantıda bir konuşma yapan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, yeni oluşumun hayırlı olmasını diledi. Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği ve diğer sivil toplum kuruluşları ile birlikte yapılacak birlikteliğin ses getireceğini belirten Başkan Genç, organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

zp8497586rq
zp8497586rq
Example HTML page