“Sarıgül’e sevgimiz Çelebioğlu’ndan geçiyor”

Sarıgül:”Rahat olun, iyi haberi bekleyin”

Sarıgül:”Rahat olun, iyi haberi bekleyin”


16 Ocak’ta Cumhuriyet Halk Partisi Eyüp Belediye Başkan Adayı olarak ismi açıklanan Hüseyin Selami Çelebioğlu’nun 9 Şubat Pazar akşamı parti meclisi tarafından Ferzan Özer ile değiştirilmesine tepkiler çığ gibi büyüyor.
Partili, partisiz herkesin tepkisini çeken bu olay karşısında Kastamonulu sivil toplum kuruluşları da protesto amaçlı Şişli Belediyesine giderek başkan Mustafa Sarıgül ile görüşmek istediler.
420 kişilik STK temsilcilerinin Şişli Belediyesi önünde toplanmasının ardından DİSK’in 47′inci kuruluş yıldönümünü programını yarıda kesen Mustafa Sarıgül Şişli Belediyesine gelerek meclis salonunda grupla görüştü.
“Sarıgül’e sevgimiz Çelebioğlu’ndan geçiyor”
Birçok STK üyesinin söz aldığı toplantıda, yapılan haksızlığın bir önce düzeltilmesi noktasın da ricacı olan grup sözcüleri; Eyüp’te kazanma şansı yüksek olan bir adayın, diğer bir adayla anlam veremedikleri şekilde değiştirilmesinin yanlış olduğunu yenilediler. Sarıgül’ü seviyoruz, ancak bundan böyle Sarıgül sevgisi verilmiş emeklerin ve kazanılmaya yüz tutmuş bir kalenin kaptanın yeniden göreve çağrılmasından geçiyor dediler.
“Evinize dönün rahat olunuz”
Burada bir konuşma yapan Şişli Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, “Selami Çelebioğlu’nu seviyorum. Kastamonuluları seviyorum. Kastamonu’da başkanla kol kola çok yürüdük. 9 Şubat’ta Feshane’de yaptığınız toplantıdan çok etkilendim. Keşke daha önce yaptığınız programda da böyle başkanınıza sahip çıkabilseydiniz” dedi. Sarıgül şöyle devam etti. Sizler evinize dönün rahat olunuz Selami başkan bana emanet. İyi haberi alacaksınız. Biz şimdi Başkanla yarım kalan DİSK programına geçiyoruz.” Dedi.
Ardından Şişli Belediyesinden birlikte çıkan 2 başkan DİSK’in programına katılmak üzere aynı makam aracına binerek belediyeden ayrıldılar.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir