Rusya: İdlib konusunda anlaşmayı umuyoruz

Example HTML page

Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, Erdoğan ile Putin arasında düzenlenecek İdlib zirvesine ilişkin, “Krizi, bu krizin nedenlerini, bu krizden kaynaklanan zararlı etkenleri sona erdirmeyi amaçlayan gerekli ortak tedbirler hakkında anlaşmayı umuyoruz” ifadelerini kullandı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Basın Sözcüsü Dmitry Peskov, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Vladimir Putin arasında düzenlenecek İdlib zirvesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Peskov, “İdlib’deki krizini sona erdirmeyi amaçlayan gerekli ortak tedbirler hakkında anlaşmayı umuyoruz” dedi.

Rusya’nın haber ajansı TASS’ta yer alan habere göre Peskov, “İdlib krizini Erdoğan ile görüşmek için planlar hazır. Krizi, bu krizin nedenlerini, bu krizden kaynaklanan zararlı etkenleri sona erdirmeyi amaçlayan gerekli ortak tedbirler hakkında anlaşmayı umuyoruz” ifadelerini kullandı.

Peskov, söz konusu tedbirlerin neler olduğu sorusuna ise “Yarını bekleyelim” cevabını verdi.

ERDOĞAN: BEKLENTİMİZ ATEŞKESİN SAĞLANMASI

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM’den ayrılırken gazetecilerin gündeme ilişkin olarak yönelttiği soruları yanıtladı. “Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yapacağınız görüşmeden beklentiniz neler?” sorusuna Erdoğan, “Beklentimiz ateşkesin sağlanması” yanıtını verdi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir