Rıza Akpolat ;CHP Beşiktaş Belediye Başkanlığına, Aday Adaylığını açıkladı

Example HTML page

Rıza Akpolat ;CHP Beşiktaş Belediye Başkanlığına, Aday Adaylığını açıkladı.

Rıza Akpolat,CHP Beşiktaş Belediye Başkanı aday adaylığına 26.10.2018 Cuma günü, CHP Beşiktaş İlçe Başkanlığın da düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı.

Toplantıya CHP Beşiktaş İlçe örgütü ve çok sayıda davetli katıldı.

Rıza Akpolat düzenlediği Basın toplantısın da şu ifadelere yer verdi ;

Değerli ilçe başkanım,

-Birlikte görev yapmaktan büyük onur ve gurur duyduğum İl Sekreterim ve İl Yönetim Kurulu arkadaşlarım,
-İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları başkanım ve yöneticileri,
-İl Disiplin Kurulu başkanım ve yöneticileri,
-Bu önemli günde beni yalnız bırakmayan 2. Bölge ilçe başkanlarım,
-Beşiktaş ilçemizin yöneticileri, kadın ve gençlik kolları, meclis üyeleri,
-Beşiktaş ilçemizin çok kıymetli örgüt emekçileri, Muhtarlarımız, spor kulübü başkanlarımız,
-Demokrasimizin gizli kahramanları basın emekçilerimiz,
-Sivil toplum kuruluşlarının çok değerli üye ve başkanları, Gezi destanının kahramanları ‘gezi gazileri ve şehitleri platformu üyeleri’,
-Belediye başkan aday adayı ve meclis üyesi aday adayı yol arkadaşlarımız ve
-Adını söylemeyi unuttuğum ama burada olup varlığıyla bize güç veren herkesi en içten sevgi ve saygılarımla selamlıyorum, HOŞGELDİNİZ…

Öncelikle hiçbir mesaj atmadan, çağrı yapmadan, sosyal medyadan duyurmadan mütevazi bir şekilde adaylık müracaatında bulunacakken böylesine anlamlı bir kalabalığın burada olmasının umudumu arttırdığını ve beni çok duygulandırdığını belirtmeden geçemeyeceğim.



Bu yüzden herkese ayrı ayrı teşekkür ederim, iyi ki varsınız.

Rıza Akpolat kimdir?

Ben Rıza Akpolat…

Gençlik kollarından itibaren Atatürk’ün değerlerini yaşatmak, inandığı değerleri var edebilmek ve Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşımak üzere var gücüyle çalışmış 36 yaşında genç bir yoldaşınızım.
Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü mezunuyum.
Küresel siyaset ve uluslararası ilişkiler bölümünde yüksek lisans yapıyorum.
Evliyim ve 2 kız çocuğu babasıyım.
Beşiktaş’ta yapı-inşaat sektöründe faaliyet gösteren bir firmamız bulunmakta.

Partiye katıldığım gençlik kollarından bu yana, partinin tüm faaliyetlerinde ön saflarda bulundum.
Yürüyüşlere katıldım. Sokaklarda bayrak astım. Partimize üye olduktan sonra sırasıyla gençlik kolları yöneticiliği, ilçe yöneticiliği, ilçe başkanlığı ve son olarak da İstanbul İl Başkan Vekilliği görevlerinde bulundum.

Öncelikle partimizin ilerlemesinin yolunun gençleşmekten geçtiğine inandığımı belirtmek istiyorum. Gençlerimizin tüm kadrolarda yer almalarını yaşadığımız teknoloji çağının bir zorunluluğu olarak görüyorum. Gençliğin enerjisinin hem partimize hem de yaşadığımız kente aktarılması gerektiğine inanıyorum. İşte tamda bu nedenle tecrübeli bir genç olarak ‘daha iyi bir hayat’ diyerek tarihiyle, sahiliyle, sarayıyla, çarşısıyla, pazarıyla, KARAKARTALIYLA İstanbul’umuzun incisi Beşiktaşımıza aday adaylığı başvurumu sizlerin huzurunda yapmış bulunmaktayım. İlçemize, partimize, vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.

Beşiktaşımıza ‘daha iyi bir hayatı’ getireceğiz. Burada kuracağımız yeni yerel yönetim modeli İstanbul’a ve Türkiye ye umut olacak. Beşiktaşımızı Avrupanın gözbebeği haline getireceğiz. Bunları nasıl başaracağız? Bütün bunları Beşiktaş’ı sosyal demokrasiyle, adaletle, çağdaşlıkla kısacası CHP’nin sahip olduğu tüm değerlerle yöneterek başaracağız.

Mustafa Kemal’in, İsmet İnönü’nün, Fevzi Çakmak’ın, Orhan Veli’nin Beşiktaşı’na sahip çıkarak ona yeni değerler katacağız. Çünkü Beşiktaş sadece partimiz için değil İstanbul için de çok önemli bir yere sahiptir. Beşiktaş’a kendi nüfusunun 10 katı kadar bir nüfus dışarıdan geliyor. Amacımız sosyal demokrat belediyeciliğin bütün imkanlarını kusursuz bir şekilde halka ulaştırmak ve ilçemizden geçen tüm İstanbullulara da bu duygunun geçmesini sağlamak olacaktır. Bu duyguyu seçmene hissettirdiğimizde CHP değerleri toplumda yükselmiş olacaktır.

İnanıyorum ki gerek belediye başkanlığına gerekse de belediye meclis üyeliğine başvurmuş partili aday adaylarımızın hepsi sosyal demokrat değerlerin yükselmesi için mücadele edecektir. Hepsine ayrı ayrı başarılar diliyorum. Ayrıca, eğer aday olamazsam partimizin belirlediği aday kim olursa olsun kendim aday olmuş gibi çalışacağımı herkesin bilmesini isterim.

Bu görev bizim bu ülkeyi canı pahasına kuran ve bizlere bırakan ecdadımıza olan sorumluluğumuzdur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e olan sorumluluğumuzdur. Biz gücümüzü ve yetkimizi gençliğe hitabeden alıyoruz.

Onun kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ni,
Onun kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi’ni,
Ve O’nun tuttuğu takım Beşiktaş’ı çok seviyoruz…

Burada sizlerin huzurunda son günlerdeki andımız tartışmalarına da atıfta bulunarak bir söz vermek istiyorum:

Ey büyük Atam…

Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe hiç durmadan yürüyeceğime and içerim.

Beşiktaş’ta, İstanbul’da, Türkiye’de ve bulunduğum heryerde o çakmak gözlerinle bize gülümseyen yüzünü yere düşürmemek için, hizmetine talip olduğum Beşiktaşımızın her karış sokağını gözlerin gibi ışıl ışıl aydınlatacağıma söz veriyorum.

Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe hiç durmadan yürüyeceğime and içerim…

Hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum…

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir