Perşembeliler Eyüp’te Buluştu…

Ordu İli Perşembe İlçesi ve Köyleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Eyüp üyeleri özel bir etkinlikte buluştu.

Eyüp Topçular Mahallesi Beyazgül Düğün Salonu’nda düzenlenen etkinliğe,Şişli belediye başkanı Mustafa Sarıgül, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu,Ordu Perşembe belediye başkanı Selami Çarkçı,CHP Eyüp yönetim kurulu üyesi Sinan Akçiçek,Eyüp Ordulular Dernek başkanı Halit Cılbırtoğlu,Eyüp Ordulular Dernek başkanvekili Ali Kılavuz’da katıldı.

Dernek başkanı Fehmi Köken’in yaptığı açılış konuşması ile başlayan geceye şişli belediye başkanı Mustafa Sarıgül damga vurdu.
Mustafa Sarıgül konuşmasın’da; derneklerin bu tür etkinliklerinin birlik, beraberlik, dayanışma , sevgi ve hoşgörü duygularının gelişmesi açısından önemli olduğunu belirterek şunları söyledi: “Karadenizin şirin kenti Ordu ve ilçelerinden Eyüp Sultan’a gelen kardeşlerimiz bugün burada hemşehrileriyle buluştu. Karadeniz müziğinin, folklorunun, kültürünün sergilendiği bu güzel etkinliği organize eden herkesi tebrik ediyorum.dedi.
Sarıgül konuşmasının devamında;Biliyorsunuz ben Erzincanlıyım Erzincanda sevilme oranım %80 lerde Ordu’da sevilme oranım ise %95 ben artık sizlerin bir hemşehrisiyim.dedi.
Etkinlik türküler ve horonlar eşliğinde devam eden geceye derneğin musiki korosu ayrı bir tad kattı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir