Pazar gününe kadar sağanak yağışa dikkat

Example HTML page

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan tahminlere göre yurdun güney kıyıları hariç büyük bölümünde yağışlar etkili olacak. Cumartesi etki alanını daraltacak olan yağışlar, pazar günü etkisini iyiden iyiye kaybedecek.

Meteoroloji tarafından hava durumuna dair güncel tahminler yayınlandı. Yurdun büyük çoğunluğunda kendini gösteren sağanak yağışlar cuma günü etki alanını genişletecek. Cumartesi günü yurdu batısından itibaren terk etmeye başlayacak olan yağışlar, pazar günü etkisini yitirecek.

YER YER YOĞUN ETKİLEYECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı, Edirne, Kırklareli ve Kahramanmaraş çevreleri ile Mersin ve Adana’nın kuzey kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, Uşak, Afyonkarahisar, Isparta, Sinop ve Gümüşhane ile Ankara’nın güney ve doğu çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir