Özgür Özel Eyüpsultan’da konuştu: Vicdan ittifakında buluşuyoruz

Example HTML page

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul’un Eyüpsultan ilçesinde halk buluşmasına katıldı. Özel, partisinin ilçedeki belediye başkan adayı Mithat Bülent Özmen’ oy istedi. Gündeminde İstanbul’da bulunan bakanlar da vardı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Adayı Dr. Mithat Bülent Özmen’in Eyüpsultan Halk Buluşmasına CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, CHP İstanbul İl Başkanu Özgür Çelik, CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş, Önceki dönem İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Hatice Gürbulak‘ta eşlik etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Eyüpsultan’da halk buluşmasında konuştu.

Özel, İYİ Parti’den istifa eden Eski İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Hatice Gürbulak’ın desteğini vurgulayarak, “Hatice başkan, İYİ Parti’nin ilçe başkanı bugün desteğe gelmiş. Cumhuriyet Halk Partisi’ne, Mithat Bülent Özmen başkanıma destek veriyor. Eyüpsultan’daki milliyetçi demokratlar, haramdan ve yalandan korkan muhafazakar demokratlar, aslan sosyal demokratlar Eyüpsultan’da omuz omuza veriyor. Bu Pazar günü Eyüpsultan ittifakı, Eyüpsultan’ı, İstanbul İttifakı İstanbul’u, Türkiye ittifakı Türkiye’yi kazanıyor” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul’un Eyüpsultan ilçesinde halk buluşmasına katıldı. Özel, partisinin ilçedeki belediye başkan adayı Mithat Bülent Özmen’ oy istedi. Gündeminde İstanbul’da bulunan bakanlar da vardı.

“MİLLETİN İŞİNİ YAPMASI GEREKEN BAKANLAR İSTANBUL’DA”

Özel, “Merhaba Eyüpsultan, merhaba. Şimdi, Eyüpsultan’ı otobüsten selamlamaya geldik ama siz burayı mitinge çevirmişsiniz. Size merhabayı Eyüpsultan’ın genç kadın ilçe başkanı Hatice hanımı da çağırarak verelim. Hatice hanıma alkış alalım. Eyüpsultan’da çok önemli bir zafere adım atmak üzere hazırlık içerisindeyiz. İstanbul 5 yıl önce verdiği karardan memnun. Ekrem başkanımız, Ekrem İmamoğlu Eyüpsultan ile iyi ilişkilerde olan, çok önemli hizmetler eden, anketlerde de muhteşem bir trend yakaladı. Eyüpsultan, Ekrem başkanı benimsedi, bağrına bastı, rekora gidiyoruz. Sadece 4 gün kaldı. Malum, bu benim İstanbul’da 10. mitingim. Ekrem başkan var gücüyle çalışıyor, belediye başkan adaylarımız çalışıyor ama karşısındaki rakibi tek başına bu işi halledemedi. Maalesef milletinişini yapması gereken bakanlar, 17’si birden İstanbul’da. İçişleri Bakanı, polisi ve jandarmasıyla seçimin adil ve güvenli bir ortamda yapılmasını sağlayacağına, Murat Kurum’un eksikliklerini kapatmaya gelmiş” dedi.

“VİCDAN İTTİFAKI”

Eski İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Hatice Gürbulak’ın desteğini vurgulayan Özel, “İstanbul’un gözünde de, gönlünde de Ekrem İmamoğlu var. Ekrem başkan desteğinizi duysun. Bugün bize önemli bir destek var. Biz, Cumhuriyet Halk Partisi’nde bir belediye başkan adayını aday gösterdiğimizde, onu partili olduğu için aday gösteriyoruz ama birisinin ne kadar partili olduğu aday gösterildiği gün değil, gösterilmediği gün ortaya çıkıyor. Geçen seçimdeki adayımızın bu seçimde fedakarlık yapması, destek vermesi beklenirken başka partiye gitti. Geçen seçimde hep birlikte çalıştığımız ittifak ortaklarımız var ve bir vicdan ittifakında buluşuyoruz. Hatice başkan, İYİ Parti’nin ilçe başkanı bugün desteğe gelmiş. Cumhuriyet Halk Partisi’ne, Mithat Bülent başkanıma destek veriyor. Eyüpsultan’daki milliyetçi demokratlar, haramdan ve yalandan korkan muhafazakar demokratlar, aslan sosyal demokratlar Eyüpsultan’da omuz omuza veriyor. Bu Pazar günü Eyüpsultan ittifakı, Eyüpsultan’ı, İstanbul İttifakı İstanbul’u, Türkiye ittifakı Türkiye’yi kazanıyor” dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir