Nerede Kalmıştık…

dr barış kamo

dr.barış kamo

Sevgili dostlar yaşadığınız süre için’de geriye bıraktığınız miras ne kadar güzelse o kadar değeriniz olur. Öyle para pul değil yada ev arsa tarla da değil yaşadım diyebileceğiniz güzel bir yaşam işte en güzel miras budur.

Yaşantım boyunca güzel sevdalarımda oldu mücadele dolu yıllarım da Metris, sağmacılar,devlet güvenlik mahkemeleri tanık oldu 35 yıllık bir mücadelede güzel yiğit yüreklerle yürüdük yolumuza yaşadığım hiç bir şeyden zere kadar pişmanlık duymadım yaşamımın en güzel kesitiydi bunlar. İyiki de yaşamışım işte geriye bıraktığım miras bunlar. Kızıma, oğullarıma ve dostlarıma bıraktığım en güzel miras belki daha fazlasını yapabilirdim eksik bıraktığımızda olmuştur tabi olarak mesela devrimi görmek isterdim ama olmadı eger hayatta kalabilirsem ki yaşam mücadelesini elden bırakmış gibi durmuyorum kaldığım yerden devam edeceğim güzel yüreklerle yoluma yürümeye .

Güzel yürekli dostlarım biliyorum hepiniz beni merak ediyorsunuz kim olduğumu ismimi bunların hiç önemi yok 19.04.2013 tarihli Etkin haber gazetesindeki köşemde kendimden kısaca bahsetmiştim beni böyle tanımanız öyle kabul etmeniz benim için en güzel değerdir.

Sevgili kardeşim yoldaşım Ramazan Yiğit ve Selahattin Sorucu kardeşimin teklifi üzerine sizlerle yaklaşık iki aydır birlikteyim kendilerine bana bu sansı tanıdıkları için çok teşekkür ederim oldukça yararlı işler çıkardık birlikte güzel çalışmalarımız var gönül isterdiki bu çalışmalarıda sizlerle paylaşmak ama gün geldi çattı hayat izin vermiyor. Şimdi tedavi ve yeni denenen bir ilecın deneyi için yurt dışına çıkıyorum umarım iyileşir dönerim eğerki başaramadım en azından güzel yürekli insanlara hizmet etmiş olarak mücadele içinde yoldaşlarımın yanına gitme onurunu yaşamış olacam bilim dünyasının bir adım öteye gitmesine katkı sağlamış olacam bu benim için ayrı bir mutluluk kaynağı.

Yapmış olduğum çalışmaları sizlere ulaştırmak üzere Ramazan ve Selahattin yoldaşlara bırakıyorum köşemde de sevgili kardeşim Ramazan Yiğit devam edecek yazıları ve güzel yürekli şiirleriyle sizlerle olacak .

Yaşam izin verirse ki eğer döndüğümde dostlarımla birlikte boğazda biraz çay bir sigara ve sadece sohbet edeceğim öyle havadan sudan işte orada beni tanımış olacaksınız sevgili dostlarım bu benim kendi kendime vermiş olduğum bir sözümdür.

Buna saygı duyacağınızı biliyorum şimdiden hepinize teşekkür ederim .

Gider ayak Dostlarımdan bir isteğim var; CHP’si olarak Eyüp ilçesinde faşisit AKP ye karşı birlik beraberliğinizi koruyun kol kola girin ve aklın yolunu bulup birbirinden değerli arkadaşları bir araya getirin ve sökün alın 12 arkadaşın ismini açıklamıştım önceki yazımda Yapmış olduğum araştırmada Mustafa Gül arkadaşımız açık ara önde gidiyor. Eyüp kamuoyu böyle sonuçları arkadaşlar açıklayacaklar sizlere yakın bir zamanda, CHP’si örgütü içinde de oldukça kabul gören bir kardeşimiz.

Siz dostlarıma ve okurlarıma elveda demeyeceğim inanıyorum ki biz kazanacağız yaşamı ve hayatı .

Güzel yürekli Dostlarım sağlıcakla kalın.

Güneşe yürüyüş devam ediyor hala…

Sevgilerimle .

Dr.Barış KAMO

22.05.2013

 

Example HTML page

2 Comments

  • SAKİNE SAYAR dedi ki:

    KENDİ ADIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM GEREK YAZILARINIZ ,GEREK ELEŞTİRİLERİNİZ DORU TESPİTLER İÇERİYOR . ŞANSINIZ ,YOLUNUZ ACIK OLSUN BEN İNANIYORUM SAĞLIĞINIZA KAVUŞUP ARAMIZA DÖNECEĞİNİZE ,HER NE KADAR İSMEN’DE TANIMIŞ OLSAK DORULARI SAVUNDUĞUNUZU BİLİYORUZ ,GİDER AYAKTA VERDİĞİNİZ MESAJINIZ UMARIM HALKTA ,TABANDA,ÖRGÜTTE DİKKAT CEKER’Kİ ÇEKİYOR VE HALKTA KARŞILIĞI VAR GENEL MERKEZİMİZ’DE EYÜP’ÜN BELEDİYE KONAĞINA CUMHURİYET HALK PARTİSİNİN BAYRAĞINI DİKME ŞANSI BİZLERE TANIR MESELE KİM OLDUĞU DEĞİL KİMİN SEÇİM SÜREÇİNİ KAZANAÇAĞI KİŞİ OLDUĞU ÖNEMLİ BU DAR BOĞAZI YERELDE İKTİDAR OLURSAK ALT EDERİZ ,YERELDE İKTİDAR OLAMAYAN GENELDE OLAMAZ SAYGILAR

  • RAMAZAN YİĞİT dedi ki:

    Yoruldum…!
    Bu defa gerçekten yorgun düştüm..
    Direniyorum.. O kadar ağır geliyorki herşey..
    Sadece ”HAKETMEDİM” diyebiliyorum..
    İnsan haketmediklerinide yaşıyormuş bunu da öğrendim..
    Öğrendiklerim dahada çok acıtıyor canımı..
    ve ben sadece…SUSABİLİYORUM..
    Ramazan YİĞİT/23.05.2013

    GÜZEL YÜREKLİ DOSTUM İNANIYORUM Kİ GERÇEKTEN SEN KAZANACAKSIN HANİ HATIRLARMISIN SAĞMACILAR ÖZEL TİP DEKİ HÜCREDE KARŞINDA SEVGİLİ EFKAN ŞEŞAN,ONUN YANINDA MESUT DEMİREL DİĞER YANIN DA ALİ GÜLER HEMEN SAĞINDA BEN NE GÜNLERDİ BE DOSTUM O KÜÇÜK MAZGALDAN KORKUTMUŞTUN İŞKENCECİ BİNBAŞI NACAĞI ELİNİ ÇIKARDIĞINDA KARŞI DUVARA VURMUŞTU KENDİNİ ŞEREFSİZ GÜZEL BİR KAHKAHA ATMIŞTIK HEP BİRLİKTE SEN BU İLLETEDE O GÜZEL YÜREĞİNLE EN GÜZEL CEVABI VERECEKSİN BE GÜZEL DOSTUM . SEVGİLERİM LE EŞSİZ BARIŞ KAMO YOLDAŞ.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir