NEREDE KALMIŞTIK…

DAHA GÜN O GÜN DEĞİL DERLENİP DÜRÜLMESİN BAYRAKLAR BU KAVGA FASİZME KARŞI BU KAVGA ÖZGÜRLÜK KAVGASIDIR.

Güzel Ülkemin güzel insanları gün geçmiyor ki Ülkem de hak ihlalleri ardı ardına geliyor.
Emperyalizm ve onun yerli işbirlikçisi AKP iktidarı düşünen düşüncesini açıklayan kendine muhalif herkezi susturma politikalarına devam ediyor. Yüzlerce gazeteci düşüncelerinden ve yazılarından dolayı tutuklu, Ahmet Altan, Mehmet Altan, Hasan Cemal, Nuray Mert, Amberin Zaman ve TV programcısı Uğur Dündar, Ayşenur Aslan birçok yazar işlerinden edildi yazı yazamıyor program yapamıyor artık .
Bu gün buna bir yenisi eklendi Yurt Gazetesi Hatay muhabiri Hasan Kabakulak Yapılan bir ihbar sonucu çıkarıldığı mahkeme ce tutuklu gazeteciler kervanına katıldı.
AKP iktidarı Ülke genelindeki muhalif kurumları, Gazetecileri, Avukatları, Sendikacıları, şafak operasyonlarıyla göz altına alarak özgürlüklerini ellerinden almakta adeta Ülkemizi bir nazi kampına dönüştürmektedir. Basını susturulmuş, savunması susturulmuş, çalışan emekçilerin sendikalarının örgütlenmesi engellenmiş bir ülkede özgürlüklerden bahsedilemez dört bir yanımız duvarlarla örülerek hepimiz tutsak haline getiriliyoruz.
Kendine Demokratım diyebilen duyarlı tüm kurumları, aydınları, sendikacıları, savunma emekçilerini top yekûn mücadele etmeye yarının yaşanabilir özgür demokratik Türkiye’sini kurmaya çağırıyorum.
Toplumla barışık olmayan bir ülke yönetimi Kürt meselesi gibi kronikleşmiş bir sorunu nasıl çözeceğini düşünün elinde bir proje yok var olanların gerisin ne olduğu belli olmayan bir süreç yaşamaktayız.
Gözümüzün önünde cereyan eden Bolu da ki gerici faşist saldırılar Diyarbakır la devam eden yurt sever öğrencilere saldırılar OTÜ ile hat safhaya ulaşmıştır. Her olayda olduğu gibi çarpık yönetilen devletin kolluk kuvvetleri saldıranlar yerine mağdurlara saldırı meziyetini ortaya koymaktadır.
Diğer taraftan sürece kredi olarak da değerlendirilen Ana muhalefet partisi CHP kredisini geri çekmiş durumda sürece dahil olmayan oldukça uzak duran MHP gençliğini sokağa çıkararak Bolu dan fitili ateşlemiş durumda hal böyleyken ülke bir bilinmeze doğru hızla sürüklenmektedir. Ülkeyi yönetme becerisi olmayan siyasal güç AKP yeniden şekillendirdiği orduyu da yanına alarak yeni bir darbe hazırlığı içindeymiş gibi toplum zihninde bir hazırlık provası yapmakta bakın işte biz çok uğraştık ama süreci baltaladılar imajıyla yeni bir darbe süreciyle kör topal olan kısmi demokratik ortamı olağanüstü bir sekilde yönetmek ve uluslar arası finans kapital e hizmetini sunmaya hazırlanıyor.
Emperyalizmin yerli işbirlikçileri ve yedek gücü bunu amaçlarken Türkiye cumhuriyetinin mayası olan CHP sine büyük görevler düşmektedir. Toplumsal katmanları da yanına alarak aklın yolunu kullanıp bu tür organizasyonları püskürterek yeniden toplumuyla barışık yaşanabilir çağdaş medeniyetler seviyesinde bir Türkiye cumhuriyetini kurgulamak gibi bir asli görevle karşı karşıyadır. CHP sini tüm demokratik katmanları kucaklayarak aklın yolunda Emperyalizmin ve onun yerli iş birlikçilerinin oyunlarını bozmaya, Ülke genelinde bulunan Demokrat yurt severleri de bu süreçte CHP sine destek olmaya çağırıyorum.
Sabırla inançla karanlığın ortasında umudu tükenmeyen güzel yürekli insanlarla güneşi tutmaya merhaba Kazamız mübarek yolumuz aydın bol güneşli olsun.
Dr. Barış Kamo
12.04.2013 cuma

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir