Muharrem İnce’nin Memleket Hareketi’nde ilk ayrılık

Muharrem İnce’nin başlattığı Memleket Hareketi’nde ilk ayrılık yaşandı. Eski FED ekonomisti Erkin Şahinöz, ‘Bin Günde Memleket Hareketi’nden ayrıldığını duyurdu: Siyasetin davranış kalıplarına uyum gösteremeyeceğim, ben dikine giden bir insanım.

CHP’li Muharrem İnce’nin 4 Eylül’de başlattığı ‘Bin Günde Memleket Hareketi’nde dikkat çeken bir ayrılık yaşandı. Kurucu Kurul’unda yer alan Eski FED ekonomisti ve toplum bilimci Erkin Şahinöz, Muharrem İnce ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Ayrılık kararını sosyal medya hesabından duyuran Şahinöz, ayrılma kararını Muharrem İnce’ye de bildirdiğini belirtti.

Twitter’dan paylaşım yapan Şahinöz “Kurucı Kurulu’nda olduğum #MemleketHareketi’nden ayrıldım. Ayrılma nedenimi Sn. Başkan’a ilettim. “Siyasetin davranış kalıplarına uyum gösteremeyeceğim, ben dikine giden bir insanım. Ama size sevgim ve saygım en üst düzeyde, her zaman yanınızdayım” Harekete Başarılar” ifadelerini kullandı.

Eski CHP Milletvekili Muharrem İnce ‘Bin Günde Memleket Hareketi’ni 4 Eylül’de Sivas’tan başlatmıştı.

Memleket Hareketi’nin amacını anlatan İnce, konuşmasında “Türkiye’nin misak-ı milli ittifakına ihtiyacı var. Türkiye’nin kucaklaşmaya ihtiyacı var. Böyle bir ortamda Sivas’tan yola çıkıyoruz Biz kutuplaşma yerine kucaklaşmayı önereniz.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir