Muharrem İnce’den Erdoğan’a HDP yanıtı: Devleti sen yönetiyorsun, çık açıkla

Muharrem İnce’den Erdoğan’a HDP yanıtı: Devleti sen yönetiyorsun, çık açıkla

AKP İl Başkanları toplantısında CHP’yi terör örgütlerini ve uzantılarını desteklemekle eleştiren Erdoğan’a yanıt, CHP’nin 24 Haziran seçimlerindeki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’den geldi.

CHP’nin seçimlerde HDP ‘yi deteklediğini ima eden Erdoğan, “Yaptığımız anayasa değişikliğinin 16 Nisan’da milletimiz tarafından kabul edilmesiyle ülkemizi köşeye sıkıştırmaya çalışanları bir kez daha hüsrana uğrattık. Son umut olarak 24 Haziran seçimlerine sarıldılar. Normal şartlarda birbirlerini yolda görse selam vermeyecek olanlar, her nasılsa karşımızda birleştiler. Öyle ki CHP , bölücü terör örgütünün güdümündeki partiyi barajın üzerine taşımak için kendisine oy verenlerin bir kısmını oraya gönderdi.

“Bakanlarımız artık eskisi gibi olmayacak”
Gerçi bunlar 1991’deki seçimde de benzer bir yola başvurmuşlardı. Bölücü örgütün güdümündeki siyasetçiler ilk defa o zaman Meclise ayak bastılar. Bugün de CHP sayesinde, bölücü örgütün belirlediği isimler, Mecliste milletvekili olarak yerlerini alacaklar. Ülkesini, milletini, cumhuriyetini, devletini seven her CHP ‘li vatandaşımızı, bu utanç için partisinin yönetiminden hesap sormaya davet ediyorum.” diye konuştu.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir