Muharrem İnce, Edirne mitinginde konuşuyor


Muharrem İnce, Edirne mitinginde konuşuyor

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 24 Haziran’daki Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Edirne’de halka sesleniyor.

İnce’nin konuşmasından satır başları şöyle:

Dünyada bir ilki başlatacağız. Kimin akıllı telefonu varsa havaya kaldırsın. Bir hükümetin medyası var bir de milletin medyası var medyası. Şimdi hepiniz canlı yayın yapacaksınız. Ben de bir selfie çekeyim. Rusya’dan, Güney Amerika’ya herkes Türkiye’deki bu durumu görsün.
İlhan Abi burada değil mi? Ekonomi biliyor mu? Başka ne olacaktı? Başarı hikayesi olacaktı… Yılmaz Büyükerşen Türkiye’de tek başına bir başarı hikayesi. Sonra ne olacaktı. Abdullatif Şener o da burada. Çok teşekkür ediyorum değerli abilerimi kocaman alkışlarla uğurluyorum.
BU AKŞAM GÖRÜŞECEKLER

Er meydanında hile yok. Ben gittim Sayın Karamollaoğlu’na sayın Akşener’e gittim, başarılar diledim. Az önce Sayın Demirtaş’a gttim başaralar diledim. Sayın Erdoğan’dan biraz önce haber geldi bu akşam saat 21’de görüşeceğim.
ÇILGIN PROJEM: HUZUR

Benim en çılgın projem huzur içinde beraber yaşamak, bu milleti barıştırmak bunun için meydanlardayım. Bakın; camileri, sendikaları, medyayı, şehitleri böldüler şehitleri. Köprülerimizi böldüler. En son şimdi de üniversiteleri bölüyorlar, üniversiteleri.
Onlara o üniversiteleri böldürmeyeceğim. Allah’ın izniyle 24 Haziran’da Muharrem İnce cumhurbaşkanı. Daha sonra dışarıda Putin vs. onlara da göstereceğiz. Önce içeride bir göstereyim.
‘CUMHURBAŞKANI TEKTİR’

AKP’nin Cumhurbaşkanı, CHP’lilerin Cumhurbaşkanı olmaz. Cumhurbaşkanı da tektir. Hepimizindir. Parti rozetini çıkardım Türk Bayrağı taktım çünkü 80 milyonun adayıyım.
‘SEN ANCAK GÜNAH ÇIKARMA BELGESİ YAYINLARSIN’

Manifesto yayınladı. Sen 16 yıldır iktidardasın gelecek bildirgesi yayınlayamazsın, sen ancak günah çıkarma belgesi yayınlarsın.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir