MHP’nin kalesinde deprem: 200 kişi Saadet Partisi’ne geçti

Example HTML page

MHP’nin kalesinde deprem: 200 kişi Saadet Partisi’ne geçti

Saadet Partisi’nin kullandığı siyasi üslubu toplumda geniş kitlelerce büyük beğeni toplamayı sürdürüyor. Adana’nın Yüreğir ilçesinde MHP’li olan Tahsin Lamba partisinden istifa ederek 200 kişilik akraba ve dostlarıyla birlikte Saadet Partisi’ne katıldı.

Seçime birkaç gün kala Saadet Partisi’ne toplumun her kesiminden yoğun destek geliyor. Kullandığı siyasi diliyle adeta ülkenin parlayan yıldızı haline gelen Saadet Partisi’ne Adana’nın Yüreğir ilçesinden büyük katılım.

Uzun yıllardır MHP’de görevlerde bulunan ve toplumda MHP’nin Suudi Arabistan Riyad temsilcisi olarak bilinen Tahsin Lamba partisinden istifa ederek Saadet Partisi saflarına katıldı. Yakın, dost ve akrabalarıyla birlikte 200 kişi Yüreğir ilçesinde Saadet Partisi’ne iltihak etti.

Saadet Partisi Yüreğir İlçe Başkanı Osman Söyler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Arabistan’ın Riyad şehrinde yıllardır MHP’nin temsilciliğini yapan Tahsin Bey, MHP’den istifa ederek, iki yüz civarında akraba ve dostlarıyla birlikte Saadet Partimize katıldılar” cümlesiyle duyurdu.

ÇÖZÜM ÖNERİLERİ HALKIN TEVECCÜHÜNÜ KAZANIYOR
Söyler, gazetemize yaptığı açıklamada ise, “Halk bu düzenden artık kurtulmak istiyor. Ekonomik ve sosyal anlamda değişimin gerçekleşmesi gerektiği kanaatinde. Zulmün zirvelere ulaştığı bu dönemde Saadet Partisi ve Lideri Temel Karamollaoğlu’nun söylemleri, çözüm önerileri halkın teveccühünü kazanıyor. Çünkü yıllardır Milli Görüş’ü istikamet bilerek yolundan zerrece taviz vermemesi bize olan güveni ve teveccühü daha fazla arttırıyor. Bu yüzden partimize iltihak eden kardeşlerimize en içten dileklerimi sunuyorum” dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir