Metrobüs Bozuldu,Vatandaş Çileden Çıktı

haberetkin-İncirli – Avcılar yolunda ilerleyen metrobüs saat 18: 30’da İncirli durağında arızalandı. Arızalanan metrobüse yaklaşık 10 dakika içinde yardım araç geldi. Bu arada vatandaşlar metrobüsün içerisinde beklemeye başladı.

Yaklaşık 2 saat süren bekleme sonrası vatandaşlar metrobüs yoluna inerek yaya yollarına devam etti.

VATANDAŞLAR DURUMUN BİLGİLENDİRİLMEMESİNE SİNİRLENDİ

Metrobüs yolunda yaya evine gitmeye çalışan Ayşe Kıdık, 20 dakikadır beklediğini ve durum hakkında bilgilendirme yapılmaması konusunda şikayetçi olduğunu söyledi. Kıdık, “Yaklaşık 20 dakikadır burada bekliyorum. Herhangi bir anons çekilmedi. En azından neden burada beklediğimiz konusunda bilgi verseler. Neden bir anons çekmiyorlar. Bize bilgi verseler bizde evimize gitmek için farklı yollara bakarız. Gerçekten inanılmaz bir durum.” şeklinde konuştu.

Metrobüs yolunda evine gitmek için yürüyen Ahmet Cebil ise “Neden bu kadar kuyruk var bilmiyorum. Yaklaşık 1 saattir metrobüs yolundayız. Sadece 1 tane metrobüsün arızalanması bu kadar yoğunluğun yaşanmasına sebep olacağını düşünmüyorum. Bence başka bir şey olmuş olabilir.” dedi.

Öte yandan İncirli durağında, görevini yapmaya çalışan gazetecilere müdahale eden güvenlik görevlileri halkın tepkisini çekti. Olay yerinde kısa süreli arbede yaşandı. Yaşanan olay sonucunda gazeteciler arızalanan metrobüsün yanında uzaklaştırılmaya çalışıldı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir