Fatih'te Denizde 2 Ceset Bulundu

haberetkin-Eyüp’teki evinden ayrıldıktan sonra 10 gündür kendisinden haber alınamayan Mehmet Gezer’in cesedi Fatih’te Cibali Sahili’nde bulundu. Mehmet Gezer’in bir dönem profesyonel olarak futbol oynadığı öğrenildi. Yine Fatih Çatladıkapı’da denizde bulunan bir cesedin üzerinden de Ramazan Köse adına nüfus cüzdanı bulundu.

Cibali, Ayakapı Balıkçılar Kooperatifi’nin önünde kıyıya bağlı tekneleri kontrol eden bir görevli, sabah 10.00 sıralarında teknelere çok yakın bir mesafede su yüzeyinde bir ceset olduğunu gördü. Yapılan ihbar üzerine kısa süre içinde kıyıya gelen Deniz Polisi, kooperatif çalışanları ile birlikte cesedi kıyıya çıkardı. Olay yeri İnceleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplere haber verildi.

Cesedin üzerinde yapılan incelemede Mehmet Gezer (54) adına düzenlenmiş bir nüfus cüzdanı bulundu. Bu bilgi üzerine çalışmalarını yoğunlaştıran polis, Mehmet Gezer’in 10 günden beri kayıp olduğunu, ailesinin de kayıp başvurusunda bulunduğunu belirledi.

Emniyete yaptıkları başvurunun ardından ailenin kayıp ilanı bastırarak Mehmet Gezer’i aradığı ortaya çıktı. Ailenin üzerinde Mehmet Gezer’in fotoğrafının olduğu ilanları Eyüp ve çevre ilçelerde duvarlara yapıştırdığı öğrenildi.

On günden beri aradıkları Mehmet Gezer’in ölüm haberiyle yıkılan yakınları, çevrede bulunanlar tarafından güçlükle sakinleştirildi. Ağabeyinin cesedini gören Atiye Ç., yere yığıldı. Çevrede bulunanlar tarafından olay yerinden uzaklaştırılan genç kadın, uzun süre gözyaşı döktü.

Mehmet Gezer’in cesedi, Cumhuriyet Savcısı ve polisin incelemelerini tamamlamasının ardından Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi. Mehmet Gezer’in bir dönem profesyonel olarak futbol oynadığı bildirildi.

BİR CESET DE BOĞAZDA

Öte yandan Çatladıkapı’daki kayalıklarda balık tutan vatandaşlar, kıyıya yakın bir noktada ceset gördü. Ceset, balıkçılar ve Deniz Polisi tarafından kıyıya çıkarıldı. Cesedin üzerinde yapılan incelemede Ramazan Köse adına nüfus cüzdanı bulundu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir