Metin Akpınar ve Müjdat Gezen serbest bırakıldı

Halk TV’de yayınlanan ‘Halk Arenası’ programında yaptıkları açıklamalar nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Bedelini ödeyecekler” diyerek hedef gösterdiği Metin Akpınar ve Müjdat Gezen, bugün polis eşliğinde adliyeye götürülerek ifade verdi. Savcılık işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen Müjdat Gezen ve Metin Akpınar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Usta sanatçılar Müjdat Gezen (75) ve Metin Akpınar (77), haklarında başlatılan soruşturma kapsamında ifade verdi. İki isim, ifadeleri sonrası adli kontrol hükmü istemiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkeme, Gezen ve Akpınar’ın adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verdi. Her iki sanatçıya da yurtdışına çıkış yasağı konuldu.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Halk Tv’de yayınlanan ‘Halk Arenası’ programında yaptıkları açıklamalar nedeniyle “Bedelini ödeyecekler” diyerek hedef gösterdiği sanatçılar Metin Akpınar ve Müjdat Gezen hakkında soruşturma başlatıldı.

Metin Akpınar ve Müjdat Gezen evlerine gelen polis eşliğinde ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı. ve Anadolu Adalet Sarayı’na götürüldü.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir