Manzaram Eyüpsultan, Seyit Terası açıldı

Example HTML page

Eyüpsultan Belediyesi tarafından yapılan Manzaram Eyüpsultan Seyir Terası, İçişleri Bakanı Sayın Ali Yerlikaya’nın katılımlarıyla düzenlenen törenle açıldı.

Nişancı Mahallesi Balcı Yokuşu üzerinde bulunan, muhteşem manzarasıyla İstanbul’un cazibe merkezi haline gelecek olan Eyüpsultan Seyir Terası’nın açılışına İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Başkan Deniz Köken ile birlikte İstanbul Valisi Davut Gül, Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

“EYÜPSULTAN İSTANBUL’UN KALBİ”

Bakan Yerlikaya törende, “Böyle güzel bir manzara, böyle tarihi bir ana tanıklık etmek için buraya gelen hanımefendiler, beyefendiler hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum” diyerek başladığı konuşmasına şöyle devam etti:

“İstanbulumuz şehirlerin sultanı. Bu kutlu şehrin, bu mübarek şehrin çok kıymetli bir manevi büyüğü var Eyyüb el Ensari hazretleri. Buradan baktığınız zaman Eyüp Sultan Camimizi görüyoruz. Eyüpsultan ilçemiz de İstanbul’un kalbi. Bu şehirde 5 yıldan beri, Gaziantep’ten tanıdığım kardeşim Deniz Köken bey çalışıyor. Siz onu çok daha önceden, Eyüpsultan’da belediyedeki yapmış olduğu hizmetleri biliyorsunuz.

“İSTANBUL’A GELENLER MUTLAKA BU SEYİR TERASINA GELECEKLER”

Belediye başkanları, hepimizin şehrimizi emanet ettiğimiz kişidirler. Belediye başkanı demek şehir emini demektir. Son 5 yılda Eyüpsultan’da, yaşama dair ortak tüm ihtiyaçlarımızı emanet ettiğimiz Deniz Köken başkanımızdan razımısınız? Deniz Köken başkanımız 90 eserin yanına öyle bir eser kattı ki, İstanbul’a gelenler mutlaka ama mutlaka bu seyir terasına gelecekler”

“İKİNCİ DÖNEMDE DENİZ KÖKEN’İ TEKRAR BELEDİYE BAŞKANI YAPIYOR MUYUZ?”

Bakan Yerlikaya konuşması sırasında, törene katılan Eyüpsultanlılara, “Her anınızda, her zaman yanınızda olması için ikinci dönemde Deniz Köken’i tekrar belediye başkanı yapıyor muyuz? İstanbul Büyükşehir eminliğine 31 Mart akşamı Murat Kurum başkanımızı iftiharla seçiyor muyuz?” sorusunu yönelterek 31 Mart’ta yapılacak seçimde Başkan Deniz Köken ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Murat Kurum’a desteklerini istedi.

Konuşmaların ardından kurdele kesimi yapılarak açılış gerçekleştirildi.

10 BİN METREKARE YEŞİL ALANA SAHİP

Vatandaşların konforu ve memnuniyeti için tüm detayları büyük bir titizlikle gözden geçirilen ve yaklaşık 20 bin metrekare alan üzerine kurulan seyir terası 10 bin metrekare yeşil alana sahip.

ÇOK FONKSİYONLU BİR TESİS

Seyir terasıyla birlikte bu alanda Manzaram Eyüpsultan isimli kafeterya, çay evi, koşu ve yürüyüş yolları, çocuklar için oyun alanları, pergola, çardak, çimenlik alanlar ve otopark gibi bölümler de yer alıyor.

İSTANBUL’UN EN GÜZEL MANZARALARINDAN BİRİNE SAHİP

Eyüpsultan Seyir Terası sayesinde Eyüpsultanlılara olduğu kadar tüm İstanbullulara, yeşilliklerin arasında keyifli vakit geçirebilecekleri muhteşem güzellikte manzarasıyla yeni bir mekan kazandırıldı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir