Mansur Yavaş’tan Meral Akşener’e ‘korkak’ yanıtı

Example HTML page

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kendisi ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu kastederek ‘korkaklıkla’ suçlayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yanıt verdi.

“Korkaklıkla suçlanmak açıkçası zoruma gidiyor” ifadesini kullanan Yavaş, “(Akşener) Benim aday olmamı istiyorsa önümü açabilirdi” diye konuştu.

İYİ Parti lideri Akşener, dün (19 Aralık) partisinin bir otelde düzenlenen Uşak Teşkilat Buluşması ve Aday Tanıtımı Toplantısı’na katıldı, açıklamalarda bulundu. 

Kaybedilen Cumhurbaşkanlığı seçimini anımsatan Akşener, Yavai ve İmamoğlu’nu korkaklıkla suçlayarak “Millet bu arkadaşları istiyor diye o masaya götürdüm, o masadan kovuldum. İkisi de korktu, kabul etmedi” diye konuştu.

Bugün düzenlenen Tarihi Ulus Hali’nin Açılış Töreni’nin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yavaş ise Akşener’in sözlerini, “Benim aday olmamı istiyorsa belki o şekilde önümü açabilirdi” şeklinde değerlendirdirdi. 

”BEN KORKAK DEĞİLİM, ÖNCELİĞİMİZ KESİNLİKLE ANKARA”

Yerel seçimlere vurgu yaparak önceliğinin Ankara olduğunu söyleyen Yavaş, özetle şöyle konuştu:

“Akşener’in, Kılıçdaroğlu’nun aday olacağına dair çok söylemi oldu. Keşke bunu son ana bırakmadan farklı bir karar alınsaydı, benim aday olmamı istiyorsa belki o şekilde önümü açabilirdi. Korkaklıkla suçlanmak açıkçası zoruma gidiyor. Korkak falan değilim. Önceliğimiz kesinlikle ama kesinlikle Ankara’dır.”

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir