Kırçova ve Özer ailelerinin mutlu günü: Irmak ve Efe Nezihi Özer bir ömür mutluluğa imza attılar

Example HTML page

Kırçova ve Özer ailelerinin mutlu günü: Irmak ve Efe Nezihi Özer bir ömür mutluluğa imza attılar

Yıldız ve Müfit Kırcova’nın sevgili kızları Irmak Kırçova, İş ve siyaset insanı Ferzan- Zeynep Özer’in çiftinin sevgili oğulları Efe Nezihi Özer hayatlarını birleştirerek Renaıssance Polat Hotel bolo salonunda kıyılan nikah ve düğün töreni ile aileleri, şahitler ve davetlilerin huzurunda bir ömür yaşayacakları mutluluğa imza attılar.

Genç çift Irmak Kırçova ve Efe Nezihi Özer Kokteyl’in ardından Renaıssance Polat Hotel havuz başındaki nikah töreninde evliliğe giden yolda ilk imzalarını attılar.

Irmak ve Efe Nezihi Özer çiftinin nikahını Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen kıydı. Şahitliklerini ise Sabri Özre, Efe Hıdıroğlu, Murat Hür ve Meyda Eren üstlendiler.

Kokteyil ve Nikah töreninin ardından balo salonuna geçildi.

Muhteşem atmosferde essiz müzik eşliğinde ve davetlilerin alkışları arasında Irmak ve Efe Nezihi Özer çifti ilk danslarını gerçekleştirdiler.

Muhteşem Müzik eşliğinde ilk dansın ardından davetliler kadehlerini Irmak ve Efe Nezihi Özer çiftinin mutluluğuna kaldırarak alkışlarla mutluluklar dilediler.

Davetliler Sanatçı Zeliha Sunal’ın muhteşem sesinden birbirinden güzel nostaljik şarkılar eşliğinde doyasıya eğlenerek dans edip damat halayı çektiler.

Irmak ve Efe Nezihi Özer çiftinin Nikah ve düğün törenine CHP’li Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen, CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş, CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Yılmaz Turan, Eyüpsultan Belediyesi Meclis Üyesi ve Eyüpsultan Belediye Meclisi 1’inci Başkan Vekili Av. Özgür Nemutlu, CHP Önceki dönem Genel Sekreteri Mihlun Tamaylıgil,

Önceki Dönem DİSK Genel Başkanı Rıdvan Budak, İş İnsanı Adnan Polat, CHP  önceki dönem Milletvekilllerl Tayfur Süner ve  Emine Gülüzar Emecan, CHP Önceki Dönem Zeytinburnu Adil Emecan, Önceki Dönem Demokrat Parti İlçe Başkanı Rıdvan Özer,

Hidayet Ağca Önceki Dönem CHP İBB ve Bakırköy Belediye Meclis Üyesi ve Bakırköy Belediye Başkan Yardımcısı Cavit Ganiç, CHP Önceki dönem İBB ve Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Ali Haydar İşkar,

CHP önceki dönem Meclis Üyesi Mustafa Tüysüz, CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyeleri Esra İnci Filizkıran ve Arzu Altunay,

Önceki Dönem CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Zafer Döner, İş ve Siyaset İnsanı Cahit Ataker,

İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı İbrahim Yıldırım, çok sayıda Rumeli camiasında kanat önderleri Federasyon, Dernek ve Vakıf başkanları ve eşleri, Ülkemizin tanınmış ünlü İş ve Siyaset insanları Eyüpsultanın tanınmış yüzleri eşleriyle birlikte katılarak Kırçova ve Özer ailelerinin mutluluklarına eşlik ettiler.

Irmak ve Efe Nezihi Özer çiftinin düğün törenine son anda çıkan acil işleri nedeniyle katılamayan TBB ve İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Büyük Çekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün Türkiye Özel Okullar Derneği Başkanı Zafer Öztürk çiçek yollayarak bu özel günde mutluluklarını paylaştılar.

Gecenin ilerleye saatlerine muhteşem eğlencenin ardından Genç çift Irmak ve Efe Nezihi Özer balayı yolculuğuna çıkarken misafirler de dağıldı düğün sona erdi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir