Kılıçdaroğlu Samsuna Çıktı..

Example HTML page

Feshane’de yapılan ve artık gelenekselleşmeye başlayan yöre günlerinde Giresun’un ardından bu haftada,Samsungünleri yapıldı.

Samsunluların ev sahipliği yaptığı etkinliğin ,onur konuğu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu.Kılıçdaroğlunun yanı sıra CHP sözcüsü ve Samsun milletvekili Haluk Koç,CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı,İstanbul milletvekilleri Haluk Eyidoğan ve Aykut Erdoğdu’nun yanı sıra Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç,İl başkan yardımcıları,ve ilçe başkanı ile yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Feshane’deki tüm stand ları tek tek gezerek vatandaşların sorunları ilk ağızdan dinleyerek, kendisine ikram edilen yiyeceklerden yedi.

Daha sonra Protokol’daki yerine geçen Kılıçdaroğlu isminin anons edilmesi ile birlikte,kürsüye gidene dek vatandaşların alkışları içinde kürsüye geldi.

Kemal Kılıçdaroğlu, resmi kurumlarda TC’nin kaldırılmasına yönelik çalışmalara atıfta bulunarak, “Samsunlu Türkiye Cumhuriyeti’nden rahatsızlık duyanları dikkate alacaktır.” dedi.

Kılıçdaroğlu Samsunluları CHP’ye davet ederek açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, Samsun’un Türk tarihinde önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

Kılıçdaroğlu, resmi kurumlarda TC’nin kaldırılmasına yönelik çalışmalara atıfta bulunarak, “Her Samsunlu bayrağını, vatanını, Türkiye Cumhuriyeti’ni seviyor. Samsunlu Türkiye Cumhuriyeti’nden rahatsızlık duyanları, dikkate alacaktır. Buna yürekten inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu konuşmasının devamında Samsun’un öneminden bahsederken,Ulusal Kurtuluş savaşının ilk harcı’nın atıldığı yer olarak Samsun’un ülkemiz için değerini çok iyi biliyorum oyüzden Samsun hem Cumhuriyet için hemde Cumhuriyet Halk Partisi için çok önemlidir;diyerek sözlerini bitirdi.

 

HaberEtkin

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir