Kılıçdaroğlu adaylara talimat verdi

277215Kılıçdaroğlu adaylara talimat verdi

Yerel seçimlere yönelik CHP’de adaylık kulisleri hız kazanırken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, görüştüğü “potansiyel” adaylara “Artık sahaya çıkma zamanı geldi” talimatı verdiği belirtildi.

bobcrosbybobcats.com

Kılıçdaroğlu, yerel seçimde CHP’den aday olması beklenen isimlerle görüşmeleri hızlandırırken, yakın çevresi, “Genel Başkan’ın aklındaki isimler netleşti” bilgisini paylaştı. Kılıçdaroğlu, hem muhafazakar seçmene hem genç kitleye ulaşacak isimlerin adaylığını istiyor.

ZİRVEDE TABANDA SARIGÜL’Ü İSTİYOR

Kılıçdaroğlu, özellikle İstanbul ile ilgili kamuoyu yoklamaları ve anketleri yakından takip ediyor. Kamuoyunda, CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları arasında gösterilen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün isminin öne çıkmasında, kamuoyu yoklamaları ve anketlerin etkililiğine işaret ediliyor. Sarıgül ile ilgili İstanbul’un “önemli etkin isimlerinin” de parti yönetimini ikna ettiğine işaret ediliyor. Sarıgül’ün CHP’ye dönüşü ile ilgili hukuki tablo ise, ilginç bir görüntü oluşturuyor.

Eski Genel Başkan Deniz Baykal döneminde “üç kez ihraç edilerek parti tarihine geçen” Sarıgül’ün CHP’ye geri dönüşü, parti tüzüğü gereği, Parti Meclisi (PM) kararı ile oluyor. Sarıgül’ün kişisel başvurusu ya da doğrudan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) önerisi ile PM, ihraç dosyasını affederek, karar alıyor.

Ancak üç ihraç kararı nedeniyle Sarıgül’ün af oylamasının bir kez mi, ihraç sayısı kadar üç kez mi gerçekleştirileceği hukuki tartışma konusu. Parti tüzüğünden yola çıkılarak bu durum için MYK’nın önerisinin esas alınacağı, son tarihli ihraç kararının PM’de oylanması formülünün öne çıktığı belirtiliyor.

Kaynak : http://m.internethaber.com/News.aspx?q=563579#ixzz2ZzroOa1d

Example HTML page

2 Comments

  • YUSUF TEMİZ dedi ki:

    KAVUN CU ÇİÇEKLERİ KENDİ OTURDUGU SİTEDEN DAGİT MAYA BAŞLASIN BAKALIM KİMSE YUZUNE BAKIYORMU 4.5 SENEDİR EYUP SULTANA BAŞKAN LIK YAPAN BİRİ EYUP SULTANDA OTURMAYA TENEZZUL ETMİYOR MİLLİ İRADEYE SAYGI MİTİNK LERİ DUZENLENDİ YURDUN DÖRT BİR KÖŞESİNDE MİLLİ IRADEYE SAYGI MINLETIN SESİNE KULAK VERMEYLE OLUR EYUP SULTANDAYAŞAYAN LARIN YUZDE DOKSANA YAKINI KAVUNCUYU İSTEMİYOR EYUP SULTAN KENDİ ÖZUNDEN ADAYLAR ISTİYOR 100 LERCE ARKADAŞIM ADAY KAVUNCU OLURSA OY VERMİCAM DİYOR AMA KARDEŞİM ONLARDA KORKAK SESLERİNİ CİKARMİYOR

  • harun dedi ki:

    meydan mermer yığınına döndü ağaç kalmadı be… garip garip yerde uyuyan yemek yigen tipler türedi eyüpte nerden geliyor bu kültür anlamış değilim dogma büyüme Eyüp sultanlıyım bu tipler son 10 yılda cogaldı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir