KARTAL BELEDİYESİ DERNEKLERE OLAN DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Example HTML page

Kartal Belediyesi, kültürlerin yaşatılmasına olanak tanıyan derneklere desteğini sürdürüyor. Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Gülceamal Fidan, Trabzon Şalpazarı İlçesi Fidanbaşı Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin kermes açılışına katıldı.

 KARTAL BELEDİYESİ DERNEKLERE OLAN DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR (4)

Açılışa Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan’ın yanı sıra; Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Maltepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Ekşioğlu, Şalpazarı Eski Belediye Başkanı Mehmet Muhçu, Kartal Belediye Meclis Üyesi Mustafa Yüksel ile çok sayıda sivil toplum kuruluşu ve Fidanbaşı Köyü Derneği’nin üyeleri katıldı. Trabzon Şalpazarı İlçesi Fidanbaşı Köyü Dernek Başkanı Salih Kanbut yaptığı konuşmada: “Burada yaptığımız kermes, bizim birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu gösteriyor. Bize desteklerini hiç esirgemeyen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz başta olmak üzere tüm belediye çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum. Kartal Belediyesi Başkan Yardımcımız Gülcemal Fidan beyefendi de aramızda. Bizim her zaman yanımızda oldukları, yardımlarını esirgemedikleri için bir kez daha yönetimimiz ve kendi adıma Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e teşekkürlerimi sunuyorum. “ dedi.

 KARTAL BELEDİYESİ DERNEKLERE OLAN DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR (12)

Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan ise yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “Aslında buraya Kartal Belediye Başkanımız Sayın Op. Dr. Altınok Öz Bey geleceklerdi ancak; il dışında bir programlarının olması vesilesiyle katılamadılar. Başkanımızın selam ve sevgilerini getirdim. Eğitim ilk önce gelen şeydir. Kadınlarımızın bir araya gelerek çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunacaklarını duyduğumda çok haz aldım, çok sevindim. Bu vesileyle belediyemiz adına Trabzon Şalpazarı İlçesi Fidanbaşı Köyü Dernek Başkanı başta olmak üzere tüm yönetim kadrosuna teşekkürlerimi sunuyorum.”

Açılışın ardından Kartal Soğanlık Mahallesi’nde bulunan Trabzon İli Beşikdüzü İlçesi İzmis Yöresi Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği’ne de bir ziyaret gerçekleştiren Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, burada vatandaşlar ile çay içip sorunlarını dinledi.

 KARTAL BELEDİYESİ DERNEKLERE OLAN DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR (2)

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir