Karamollaoğlu: Erdoğan beni katı gördüğü için bana gelmemiş olabilir

Karamollaoğlu: Erdoğan beni katı gördüğü için bana gelmemiş olabilir

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ‘Gündem Özel’ programında Taha Akyol ve Elif Çakır’ın sorularını yanıtladı.

İşte Karamollaoğlu’nun konuşmasından satır başları:

Milliyetçi oyları toparlayabilmesi Bahçeli’nin bir şeyler yapması gerekiyordu. (HDP’ye açılan kapatılma davası) Bu da fırsat oldu .Ben AYM’den kapatma kararı çıkacağı kanaatinde değilim. Bahçeli üst perdeden bir talepte bulununca Tayyip Bey de hadi bakalım yargı harekete geçsin demiş olabilir.

Çok net bir şekilde bir milletvekili suç işlemişse dokunulmazlığı kaldırılabilir. İthamla falan olmaz bu işler. Bizim partimiz de 4 defa kapatıldı geçmişte.

Şuanda gözüken o ki İYİ Parti oyların bir kısmını topluyor. Sayın Akşener önde gibi gözüküyor. 

“ANDIMIZI DAYATMANIN ANLAMI YOK”

Andımız konusunda bir tepki oluşmuş. Bunu dayatmanın anlamı yok. Andımız başka şekilde söylenebilir. 

Faiz bir sömürü aracıdır. Paradan para kazanma sistemidir. Ekonominin sırtında bir yüktür. Bu iktidarın faizle ilgili kuvvetli bir söylemi yok. 

Tayyip Bey geçmişte, ‘faiz bir dünya gerçeğidir’ dedi. İslam Birliğini hiç ağzına almadı. Ekonomide kapitalist sistemi benimseyeceğini söyledi. Birçok fabrika satıldı.

“ERDOĞAN BENİ KATI GÖRDÜĞÜ İÇİN…”

Tayyip Bey, Asiltürk’ü kendi menfaatlerini için ziyaret etmiş olabilir. Erdoğan toplumda destek kaybettiği için yol arıyor. Bize de geliyor. Beni katı gördüğü için bana gelmemiş olabilir.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’na bizim bir arkadaşımızı getirmesi onun açışından zaaf, bizim açımızdan üzüntü vesilesidir

Kılıçdaroğlu, çok önemli kararlı adımlar attı. Çıktı başörtüsü bizim nemize dedi. Bir başörtülü kadını parti meclisine aldı. Biz bunları önemli görüyoruz.

20 yıldır iktidardaki parti reform yapacağım diyor. Bu iktidarın bütün politikalarını değiştirmesi lazım. Siz mevcudu uyguluyor musunuz?

Başkanlık sisteminin getirdiği en büyük tehlike istişaresizlik. Neden AK Parti’nin içi boşaldı? Yola çıktığı arkadaşlardan kimse kalmadı. İstişare başlarda vardı ama sonradan ortadan kalktı.

Bu hükümetin düştüğü acziyetin bir göstergesi. Bu kuyumcuları batırmaya yönelik bir hareket. Bundan sonraki adım bankada parası olanlara paranızın yüzde 10’na el koyacağız diyecekler

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir