Karadolap Spor Kulübü 1. Olağan kongresinde Ali Bozkurt güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi

Example HTML page

Karadolap Spor Kulübü 1. Olağan kongresinde Ali Bozkurt güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Karadolap Spor Kulübü 1. Olağan Kongresi 26 Mayıs Pazar günü saat 10.00 da kulüp binasında toplanarak yeni yönetimini belirledi.

Kongrenin Divan Başkanlığına oy birliğiyle önceki dönem CHP Eyüpsultan ve İBB Belediye Meclis üyesi Ali Haydar İşkar seçildi.

İşkar yapmış olduğu kısa konuşmada kendisini ve çalışma arkadaşlarına güven duyarak bu göreve seçtikleri için kongre üyelerine teşekkür ederek kongrenin Karadolap Spor Kulübü ve Karadolap Mahallesine hayırlı olmasını dilerim dedi.

Karadolap Spor’un 1. Olağan Kongresi’ne CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ali Ekber Cömert, CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Yılmaz Turan, CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Cafer Parlak, CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Adem Sallabaş, CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Şanal Egemen Cantimur, Çağdaş Erzurumlular Dernekler Federasyonu (ÇEDEF) Başkanı Perihan Gül ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çok sayıda siyasi parti ve STK temsilcisi katıldı.

İşkar’ın divan başkanlığını yaptığı Karadolap Spor Kulübü Olağan kongresinde kulüp başkanı Ali Bozkurt öncülük ettiği mavi listeyle ve Celal Coşkun’un öncülük ettiği beyaz listeler yarıştı.

Karadolap Mahallesinin köklü STK’sı olma özelliği de taşıyan Karadolap Spor Kulübü Derneği özellikle uyuşturucu gibi madde bağımlılığıyla da mücadele edenken Sosyal konularda da öncü rolü oynuyor. Bir anlamıyla da darda kalanların kapısı olarak çevresine önemli hizmetler vermekte.

Telek sunmuş olduğu faaliyet raporunda göreve geldiklerinde sahanın zeminin çok kötü durumda olduğunu öncelikle bu sorunu gidererek çevresindeki pas tutmuş tellerin değişimini sağladıklarını söyledi. Sosyal faaliyetlerinden de bahseden Telek madde bağımlılığı tedavisinden tutunda SMA hastası bir çocuğumuzu yurtdışında tedavi ettirmek için konser düzenleyerek el uzatmak muhteşem bir eylemdi. Bunun yanın sıra ihtiyaç sahibi komşularımızı da hiçbir zaman yalnız bırakmadık. Her zaman semtimizin dertleriyle dertlendik.

Kulübümüzü ileriye taşıyarak sportif başarılara imza atacak akademisyenlerimizin öncülüğünde güzel bir altyapı oluşturduk buradan değerli akademisyenlerimize ve destek olan herkese sonsuz şükranlarımızı sunuyorum.

Burada attığımız her adım geleceğimiz olan çocuklarımız, evlatlarımızın güven içinde sağlıklı ve mutlu bir hayat yaşaması için.

2024 Yılı yatırımlarına alınan türibünlerin yapımı ve binamızın yeniden inşası gelecek yönetim tarafından takip edilerek gerçekleşecektir.

Telek sözlerini kongremize katılarak duyarlılık gösteren herkese teşekkür ederim diyerek bitirdi.

Mali raporu Turgay Güzel sundu;

Turgay güzeller sunmuş olduğu mali raporda Görev de bulundukları yılların toplamında 3. Milyon 863 bin 072 TL gelir elde ettiklerini, 3 Milyon 192 bin 677 TL giderlerinin olduğu ve kasalarında ise 670 bin 395 TL bulunduğunu söyledi.

Denetleme Kurulu Raporunu Serkan İşkar Sundu;

Serkar İşkar sunmuş olduğu denetim kurulu raporunda her şeyin yerinde işlenerek defterlerin düzenli tutulduğunu söyledi.

Faaliyet, Mali ve Denetim Kurulu raporlarının ayrı ayrı ibrası oy birliğiyle gerçekleşti.

Kongre Divan Başkanı Ali Haydar İşkar listeleri istedi. Divana sunulan listeler okundu. İhtiraz olup olmadığı soruldu listelere ihtiraz olmadığı anlaşıldı ve seçimlere geçildi.

Kongrede 1415 Kongre üyesinden 932’si oy kullandı. 4 oy çift oy pusulası olduğu için geçersiz sayıldı.

Kongrede 608 oy alan Ali Bozkurt Kulüp Başkanlığına yeniden seçildi.

Celal Coşkun’un listesi ise 310 oy aldı.

Oylama sonucu birlikte açıklamada bulunan Başkan Ali Bozkurt ve Celal Coşkun; Kongrenin kaybedeni kazananı olmadığını bunun bir hizmet yarışı olduğunu söyleyerek Karadolap Spor Kulübümüz ve Mahallemiz için el birliğiyle dayanışma içinde hep birlikte çalışacağız diyerek katılan herkese teşekkür ettiler.  

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir