İşletmesini Hasan Metin’in yaptığı Diyar Kafe açıldı

Example HTML page

Alibeyköy Karadolap Mahallesi Veysel Karani caddesi üzerinde Ehli-Beyit Vakfı’nın girişinde bulunan ve işletmesini Hasan Metinin yaptığı oyun ve sohbet salonu Diyar Kafe açıldı.

Açılışa CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş, CHP Eyüpsultan Belediyesi Grup Başkan Vekili Yılmaz Turan, CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyeleri Adem Sallabaş, ve Şanal Egemen Cantimur, Önceki dönem CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Derin, Önceki dönem CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Binali Özgül, CHP Ezgi Çiçek Evi Mehmet Yurdakul, Önceki Dönem CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Güler Işıkcevahir, CHP Eyüpsultan İlçe Kadın Kolu Başkanı Adayı Arzu Özen Uzunoğlu katıldılar ve çok sayıda STK ve siyasi parti temsilcisi ve vatandaşlar katıldı.

İşlerinin yoğunluğu nedeniyle çiçek gönderen Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen, İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Emel Bilenoğlu, Önceki dönem CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Veli Güngör, Çınar Kanat Restaurant ve CHP Eyüpsultan Meclis Grubu çiçek göndererek Diyar Kafe’nin işletmecisi Hasan Metin’e hayırlı olsun dilekleriyle başarılar dilediler.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir